Støt vindenergi.
Nu. Og for fremtiden

Få en el-aftale hvor du er med til at støtte strøm fra danske vindmøller. Det er god energi for både dig og de næste generationer. Vi kalder det MedVind®.

MedVind® koster ikke knaster – få det til 0 kr.

Uanset hvor du bor i Danmark kan du købe MedVind®. Du kan tilføje vindenergi (MedVind®) til alle vores el-aftaler.

SE og Eniig er fusioneret og bliver til Norlys den 1. april 2020. Fra den dato og resten af 2020 er prisen for MedVind® 0 øre/kWh. I 2021 stiger prisen til kun 1 øre/kWh, som er under 3 kr. om måneden for en gennemsnitsfamilie med et årsforbrug på 3.500 kWh.

Vælg en el-aftale med MedVind®


Har du allerede en el-aftale hos os?

 

Klimavenlig el-aftale. Det kan miljøet mærke

Bestiller du MedVind®, er strømmen, der kommer ud af din stikkontakt den samme. Forskellen er, at vi sikre og og garanterer dig for - at den mængde strøm du forbruger, bliver købt fra danske vindmøller. Du kan ikke mærke forskel. Men det kan miljøet.

I praksis fungerer det på den måde, at vi køber oprindelsesgarantier for al den MedVind®, vi sælger til dig og vores andre kunder. Og fordi vi er underlagt revisionskontrol, skal vi fremlægge balance mellem, hvor meget klimavenligt strøm vi sælger og indkøber.

Få flere til efterspørge vindstrøm

Sagt på en anden måde, er du med til at øge efterspørgslen på vindstrøm, når du køber MedVind®. Du bidrager desuden til vedligeholdelse og udvikling af vindmøller. Det er godt for vindenergien og for miljøet i Danmark.

MedVind® giver grøn samvittighed

 

Tjek

Du bidrager til den grønne omstilling

Tjek

Du får MedVind® uden at betale i dyre domme

Tjek

Du kan tænde for kontakten med grøn samvittighed

Guldmedalje i vindstrøm

Det danske vejr er perfekt til at udnytte energien fra vindmøller. Og det er vi gode til at profitere af i Danmark. Faktisk er vi med i front blandt de lande hvor den største kilde til el-produktionen er vindenergi.

El

Du har også strøm, når det ikke blæser. Bare rolig

Du modtager altid strøm i din stikkontakt, uanset om det er vindstille eller blæsevejr. Med MedVind® sørger vi for, at den mængde strøm du bruger, bliver indkøbt fra en af vores mange vindmøller.

Grøn omstilling. En fælles opgave

Som energiselskab ser vi det ikke kun som en vigtig opgave at bidrage med grønne el-produkter, men også at medvirke til den grønne omstilling som virksomhed.

Vi vil fremme bæredygtig adfærd blandt vores medarbejdere. Blandt andet ved at gøre en indsats for den digitale mødekultur. På den måde kan vi mindske antallet af kørte kilometer på vejene – og reducere udledning af CO2 pr. medarbejder.

Vindenergi sikrer strøm i fremtiden

Hvis vores børn og børnebørn også skal have strøm i kontakten, skal vi væk fra afbrænding af fossile brændsler. For os er vindstrøm et vigtigt skridt på vejen mod en grøn omstilling i Danmark. Vi bruger mange ressourcer på at investere i vindenergi. Derfor kan du købe MedVind® hos os, og derigennem sikre dig at vi indkøber strøm fra vores danske vindmøller svarende til dit el-forbrug.

Se el-aftaler med MedVind®

Har du allerede en el-aftale hos os?

Strøm fra danske vindmøller.
Danmarks største landvindoperatør

Sammen med PFA ejer vi 256 landvindmøller. Det gør os, og vores medejere, til den største landvindoperatør i Danmark. Møllerne har i 2017 produceret 412 gWh, hvilket er nok til at dække 95.000 husstandes årlige el-forbrug. 

Vores vindmøller står på de bedste steder i landet, når det kommer til at udnytte vindenergien.

3 grunde til at vælge MedVind®

Det er ikke svært at finde gode argumenter for MedVind®. Måske er det grund nok?

Step 1

En kilde til vedvarende energi

Step 2

Sikring af billig dansk produceret vindstrøm

Step 3

Lille miljøbelastning og stor energieffekt