Velkommen!

Vi er glade for, at du har valgt os som din el-leverandør. Det er vi sikre på, at du også bliver.

Hvis du kunne tænke dig at følge med i hvad der sker hos os, hvilke produkter vi kan tilbyde og hvordan vi støtter den grønne omstilling, så tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Modtag nyhedsbrevet

SE-koncernen

Vi etablerer og driver vital infrastruktur, som understøtter grøn omstilling og gør Danmark mere digitalt.

I SE Energi & Klima arbejder vi for vedvarende energi, så dine børn og børnebørn også kan vokse op med strøm i kontakten i et sundt miljø.

SE er mere end et energiselskab. Vi er også de stolte ejere af Stofa og Boxer TV, så vi har aktiviteter i hele landet.

Danmarksmestre i digital kundeservice 2017

Kundeservice ligger os på sinde. Og det er ikke noget, vi bare siger. I 2017 blev vi kåret som selskabet i Danmark med den bedste digitale kundeservice. Det er vi stolte af. Men samtidig vil vi gerne tro, at det ikke er tilfældigt. Bag kåringen ligger nemlig hårdt arbejde og et mål om at kunne levere Danmarks bedste kundeservice – hver dag.

Få tilskud fra SE, hvis du laver energiforbedringer i din bolig

Min Side for dig

Som kunde hos os, har du adgang til Min Side. Her kan du se dine produkter, dine regninger og de informationer der er knyttet til dig.

Men allerbedst; du kan følge dit el-forbrug og holde øje med hvor meget strøm, du bruger. Du kan faktisk spare op til 15% bare ved at holde øje med dit forbrug.

Besøg Min Side

Siden du søger er her ikke længere

Din første el-regning

Får du problemer med at forstå din el-regning, vil vi gerne hjælpe dig.

Der er mange poster at forholde sig til – og det beløb, der står på din el-regning, er andet og mere end prisen pr. forbrugte kWh. Din regning består også af moms, energiafgifter til staten, transport og offentlig forpligtelse.

Hjælpen er her