Værd at vide om el-aftaler

Vil du have den el-aftale, der bedst betaler sig for dig? Så sæt dig godt og grundigt ind i el-markedet. Her på siden finder du nyttig viden.

Det er nemt og gratis at skifte til SE fra dit nuværende el-selskab

Skift til SE

Ved du, at det er både gratis og nemt at skifte el-selskab? Se, hvordan du skifter, og hvad du skal være opmærksom på, hvis du flytter til en anden bolig.

Forbrug

Optimér dit energiforbrug

Er dit hjem energirigtigt? Og hvor kan du spare penge? Se de typiske energislugere i dit hjem, og få gode tips til at optimere din boligs energiforbrug.

El

Hvad er el?

Strømmen i din stikkontakt produceres på mange forskellige måder og kommer fra mange forskellige energikilder. Få hele historien om el her.

Vindmøller

Strøm i Danmark

Siden 2003 har danske forbrugere været fri til at vælge leverandør af strøm. Men hvordan fungerer markedet for strøm i Danmark? Find ud af det her.

Elmåler

Kilowatttimer – hvad skal jeg vide?

Vores elforbrug er bestemt af, hvor mange kilowatttimer vi bruger. Men hvad er en kilowatttime egentlig? Hvad koster den? Og hvor mange bruger man om året?

Grøn Energi

Fra natur til forbruger

Strøm er en uhåndgribelig størrelse. Bliv klogere på, hvordan produktion af strøm foregår, og hvordan strømmen ender i din stikkontakt.

Fremtidssikre samfundet

Klimavenlige tips

De fleste vil gerne gøre mere for klimaet. Men hvordan? Få vores bedste tips til at blive klimavenlig med kun små ændringer i din dagligdag.

Sådan får du en god el-aftale

Lad os tjekke, om du har den el-aftale, der bedst betaler sig for dig. Vi giver dig gerne et gratis PRIS:TJEK. Altså et tjek, hvor vi kigger på din el-aftale og dit el-forbrug – og ser på hvilken el-aftale, der passer til dig og din husstand.

Hør hvordan

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og giver dig et PRIS:TJEK. Det er gratis og uforpligtende. Kan du ikke vente på, at vi ringer dig op? Så giv os et kald på 7518 7578 – vi sidder klar ved telefonen mandag til torsdag fra kl. 12-19 og fredag fra 10-15.

Udfyld formularen, så ringer SYD ENERGI Salg A/S dig op og giver et PRIS:TJEK 

Navn
Adresse
Adresse skal vælges på listen
Telefonnummer
Email