Tilmeld dig digital post og undgå brevpost-gebyr

Vi indfører digital post, så du kan få dine breve på e-mail. Det er hurtigt, nemt og bedre for miljøet – og du slipper for at tømme postkassen.

For dig betyder det, at du skal tilmelde dig digital post fra os for at undgå et brevpost-gebyr. Du skal også tilmelde dig, selvom du er tilmeldt Betalingsservice for at undgå brevpost-gebyret.

Hvad får du så med digital post fremadrettet?

Ordrebekræftelser, påmindelser, meddelelser, varslinger mv. vil du få digitalt. På den måde slipper du for brevpost-gebyret. Du kan læse mere om digital post på din regning og i vilkårene på se.dk/vilkår

De personoplysninger, du afgiver, håndterer vi i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning. Du kan læse mere om vores behandling af dine personoplysninger i vores persondatapolitik.

Få dine breve fra SE på e-mail og undgå post-gebyr

Tilmeld dig her – det ta’r kun 2 minutter!

Du skal bruge dit kundenummer og din pinkode – du finder begge dele på din seneste regning. Er du tilmeldt betalingsservice, kan du også se numrene i din netbank eller i din betalingsoversigt i e-boks.

Bemærk, at du skal tilmelde alle dine kundenumre til digital post. HUSK også at tilmelde dig, selvom du er tilmeldt Betalingsservice (Privat) eller Leverandørservice (Erhvervskunde), for at undgå brevpost-gebyret.

Når du har tilmeldt dig her, modtager du en bekræftelsesmail hvor du skal bekræfte med din pinkode. Du er først tilmeldt Digital Post, når vi har modtaget din bekræftelsesmail retur.

Dine oplysninger


Indtast venligst en gyldig e-mail addresse
Kundenummer er påkrævet Kundenummer er påkrævet
Telefon er påkrævet

Dine fordele med digital post:


  • Et grønnere miljø og mindre CO2-udledning
  • Saml al kommunikation fra os digitalt og på se.dk/minside
    • Ordrebekræftelser
    • Betalingspåmindelser
    • Meddelelser og varslinger om abonnementsvilkår, produkt- og prisændringer m.m.
  • Slip for at tømme postkassen og gemme breve