Bredbånd - Med eller uden tv

Bredbånd til skarpe priser – med eller uden tv 

Fiberbredbånd fra SE hedder nu Stofa FiberBredbånd. Det giver dig mulighed for at få lynhurtige bredbåndshastigheder og tv i knivskarp kvalitet – og du vælger selv, om du vil have en fast tv-pakke eller helt selv vælge dine kanaler.

Fordele med fiberbredbånd fra SE og Stofa 

Med fiberbredbånd får du stabilt og fremtidssikret internet til en skarp pris. De høje hastigheder giver dig de bedste forudsætninger for, at hele familien kan være online på én gang. Du kan lynhurtigt streame film, surfe på nettet og game online! Uanset hvilken hastighed du vælger, er upload- og download hastigheden den samme. Prøv Stofas hastighedstest og se hvilken internethastighed, du har.  

Du kan bestille fiberbredbånd på Stofas hjemmeside eller ringe til os på 7011 5080.


Se om du kan få Stofa

Tjek din adresse, så vi bedre kan hjælpe dig. Når vi kender din adresse, kan vi fortælle præcis, hvilke muligheder du har for at få Stofa, og om vi leverer tv, bredbånd og telefoni på din adresse.

Kan jeg få Stofa?

Tjek din adresse og se om du kan få Stofa
Stofa - Internet, Tv og Telefoni

Få tv i knivskarp kvalitet, lynhurtigt bredbånd og telefoni til en god pris

Vil du høre mere om dine muligheder med Stofa?


Ring mig op

Få en tv-løsning til dit behov hos Stofa

Fast tv-pakke eller helt frit kanalvalg?

Hos Stofa får en du tv-løsning, der passer til dit behov. Du kan vælge i mellem faste tv-pakker, kanaler ovenpå din tv-pakke og helt frit kanalvalg, hvor du kun betaler for de kanaler, du selv vælger. 

Fast tv-pakke

Få mange kanaler til en fast pris med en tv-pakke – du kan vælge mellem Lille, Mellem og Stor. Her får du de mest populære tv-kanaler, som vi har valgt for dig. Du kan tilkøbe en eller flere ekstra med VælgSelv Frit

VælgSelv 8, 16, 32

Byg ovenpå din Lille tv-pakke med VælgSelv 8, 16 eller 32. Du vælger selv, om du vil købe 8, 16 eller 32 kanaler til en fast pris ovenpå din Lille tv-pakke. Du sammensætter helt selv kanalerne.

MitTv

Betal kun for de kanaler, du vil se. Med MitTv håndplukker du dine tv-kanaler og køber dem for minimum en måned ad gangen. Får du lyst til at skifte ud i dine tv-kanaler, skifter du dem bare ud måned for måned.

Stream live-tv, film og serier

Med tv fra Stofa får du altid WebTv med – uanset hvilken tv-løsning, du vælger. Så kan du se de fleste af dine tv-kanaler overalt i Danmark på WebTv via smartphone, tablet eller pc. Du kan også leje film på WebTv, og med Stor og Mellem tv-pakke kan du blandt andet starte programmer forfra i op til syv dage.

Telefoni til lave priser

Mange holder fast i det traditionelle fastnetabonnement på telefoni, men der er faktisk penge at spare ved at have telefoni via bredbånd. Med telefoni fra Stofa får du en stabil forbindelse til en god pris, og du kan vælge mellem to abonnementer: Et til en fast pris, og et der er afregnet efter dit forbrug.