Bredbånd - Med eller uden tv

Bredbånd til billige priser - med eller uden tv 

Fiberbredbånd fra SE hedder nu Stofa FiberBredbånd. Det giver dig billige bredbåndspakker og nye tv-muligheder. Uanset om du vælger en løsning med eller uden tv, så vil du opnå en masse fordele ved at vælge fiberbredbånd fra SE og Stofa.

Fordele med fiberbredbånd fra SE og Stofa 

Med fiberbredbånd får du billigt, stabilt og fremtidssikret internet, der giver dig de bedste forudsætninger for, at hele familien kan være koblet på på én gang – uden det går ud over kvaliteten. Du kan lynhurtigt hente film og billeder på nettet, og det bliver lige en lille smule sjovere at surfe og game online! Og så starter vores hastigheder hvor de nuværende ADSL-forbindelse stopper. Uanset hvilken hastighed du vælger, er upload- og download hastigheden den samme. 

Du kan bestille fiberbredbånd på Stofas hjemmeside eller ringe til os på 7011 5030.


Tjek om du kan få Stofa

Vi arbejder på at etablere fiberbredbånd i Sønderjylland, så du kan få glæde af lynhurtigt internet, knivskarpt digitaltv og telefoni.

Indtast din adresse her, så vi bedre kan hjælpe dig. Når vi kender din adresse, kan vi fortælle præcis, hvilke muligheder du har for at få Stofa og Stofa Fiber, og om vi leverer tv, bredbånd og telefoni på din adresse.

Stofa logo

Med Stofa kan du få lynhurtigt bredbånd, billig telefoni og knivskarpt tv

Vil du ringes op om dine muligheder?


Ring mig op

Stofa - Alt det du tænder på

Få populære tv-pakker fra Stofa

Dit SE fiberbredbånd er blevet til Stofa FiberBredbånd. Det giver dig mange nye tv- og bredbåndsmuligheder.

Høje hastigheder og hurtigt internet

Hos Stofa kan du vælge mellem mange forskellige hastigheder på dit fiberbredbånd. Med en høj og stabil hastighed har du de bedste forudsætninger for, at hele familien kan være koblet på på én gang uden det går ud over kvaliteten. Du kan lynhurtigt hente film og billeder på nettet, og det lige bliver en lille smule sjovere at surfe og game online! Og så starter vores hastigheder hvor de nuværende ADSL-forbindelse stopper.

Du kan bestille fiberbredbånd på Stofas hjemmeside eller ringe til os på 70115030.

Tag dit tv med

Samler du både tv og fiberbredbånd hos Stofa, vil du også kunne se alle dine tv-kanaler via WebTv på smartphones og tablets både indenfor og udenfor hjemmet, så længe du befinder dig inden for Danmarks grænser. 

Telefoni til lave priser

Bredbånd, tv og telefoni fra SE hedder nu Stofa. Bestil telefoni på 8830 3030 eller sammen med din bredbåndsforbindelse. Der er fortsat mange, der holder fast i deres traditionelle fastnetabonnement på telefoni med høje priser, selvom der er virkeligt mange penge at spare på telefoni via bredbånd. 

Du får gratis fastnetabonnement med i prisen når du bestiller fiberbredbånd fra 30 Mbit/s og op, og du kan tilkøbe Telefoni Fri Fastnet, hvor du kan ringe til andre fastnettelefoner for et fast beløb hver måned. Og så kan du beholde dit gamle telefonnummer