Spar energi.
På den smarte måde

SmartHome gør det nemt at spare energi. Systemet tænder og slukker selv for lyset. Og skruer automatisk op og ned for varmen.

 

 

 

Spar energi.
På den smarte måde

SmartHome gør det nemt at spare energi. Systemet tænder og slukker selv for lyset. Og skruer automatisk op og ned for varmen.

Bestem selv. Hvor meget energi vil du spare?

Smarte stikkontakter, smarte termostater, smart lysstyring og smarte sensorer. Det er op til dig, hvor mange smarte enheder du vil tilføje til din SmartHome løsning. Jo smartere dit hjem er, jo mere energi kan du spare. Til gavn for både miljøet og din pengepung.

Få en lavere varmeregning. Helt automatisk

Lad SmartHome styre varmen i dit hjem automatisk. Systemet lærer din husstand at kende og tilpasser varmen efter dine vaner. Smart varmestyring sænker for eksempel temperaturen om natten og øger den igen, før du vågner. Det mærker du hurtigt på varmeregningen.

Sluk for strømslugere. Fra mobilen

Står dine strømslugere tændt, når du går ud af døren? Med SmartHome kan du nemt slukke for dine stikkontakter fra mobilen. Sluk for tv’et, musiksystemet, opladeren og lampen med ét enkelt klik i SmartHome appen.

Smart lysstyring. Smart strømforbrug

Med intelligent belysning behøver du ikke tænke på at tænde og slukke lyset. Det klarer SmartHome for dig. Med bevægelsessensorer og geofencing opfanger systemet selv, hvornår du har brug for lys. Smart og energibesparende.

Energibesparende enheder
Multisensor

Bevægelsessensorer

Med en bevægelsessensor kan du styre lyset med bevægelse. Når sensoren registrerer bevægelse i rummet, tænder den automatisk lyset. Går du ud af rummet, slukker lyset igen.

Smart stik

Smarte stikkontakter

Med en SmartPlug kan du fjernbetjene elektroniske apparater, der er koblet til dine smarte stikkontakter. Du kan tænde, slukke, skrue op og ned for lyset fra mobilen. Uanset hvor du er.

Pære

Smarte pærer

Med intelligente pærer i dine lamper, kan du betjene lyset fra din SmartHome app. Du kan automatisere og indstille lyset på et utal af måder.

 


Termostat

Intelligente termostater

Med intelligente termostater kan du styre varmen i hele hjemmet fra mobilen. Og du kan lære termostaterne at regulere varmen efter dine vaner.

 


Det kan du også med SmartHome

 

Få komfort med SmartHome

SmartHome gør dit liv enkelt. Du kan styre alt fra kontakter og termostater til lamper og døre direkte fra én app på mobilen. Ganske enkelt smartere.

Få tryghed med SmartHome

SmartHome passer på dig og dit hjem, uanset om hvor du er. Få et smart alarmsystem, der automatisk slår til, når du forlader hjemmet. Og fortæller dig, hvis et vindue står åbent.

Vælg startpakke og abonnement. Så er du i gang

Du skal vælge en startpakke og et abonnement for at komme i gang. Vælg ud fra, hvor meget tryghed, du vil have. Startpakkerne er hjertet i dit trygge hjem. Og du kan altid føje flere smarte enheder til din SmartHome-løsning.

Se startpakker og abonnementer

Priser for SmartHome abonnementer og startpakker

Få rådgivning og et godt tilbud

Vi vil gerne hjælpe dig med at vælge den SmartHome løsning, der passer til din hverdag. Få vores anbefalinger til valg af løsning og et godt tilbud. Det er gratis og uforpligtende.

Kan du ikke vente på, at vi ringer dig op?

Giv os et kald på 7518 7578 – vi sidder klar ved telefonen: mandag til torsdag fra kl. 10-19 og fredag fra 10-15.


Udfyld formularen, så ringer SYD ENERGI Salg A/S dig op med et uforpligtende tilbud

Navn
Adresse
Adresse skal vælges på listen
Telefonnummer
Email