Smarte stikkontakter.
Smartere hverdag

Tænd og sluk for dine stikkontakter, uanset hvor du er. Fra din mobil i sofaen eller når du er på solferie.

Styr dine stikkontakter. Fra én app

Med Smart-stik kan du styre dine stikkontakter fra din SmartHome app. Også når du ikke er hjemme. Tjek om du fik slukket for det hele. Og slip for bekymringer som ”glemte jeg nu at slukke for strygejernet og kaffemaskinen”.

 

Indstil timere til din dagligdag

Med Smart-stik kan du planlægge, hvornår lamper og elektriske apparater, skal tænde og slukke. Du kan for eksempel indstille dine elektroniske apparater til at slukke kl. 8, når familien har forladt hjemmet. Og skal du på ferie, kan du time dine lamper til at tænde om aftenen. Alt sammen fra din mobil.

Spar energi. Og tid

Står dine strømslugere tændt, når du går ud af døren? Med Smart-stik kan du nemt slukke for dine stikkontakter fra mobilen. Sluk for tv’et, musiksystemet, opladeren og lampen med ét enkelt klik i SmartHome appen. Smart og strømbesparende.

Så meget kontrol, som du vil have

Flyt rundt på dit Smart-stik efter behov. Hiv stikket ud og sæt den i en ny kontakt, hvis du hellere vil styre lampen i stuen end kaffemaskinen i køkkenet. Du kan også sætte en forlængerledning med flere udtag i dit Smart-stik, så kan du styre flere elektroniske apparater samtidigt.

Få en varm velkomst i sommerhuset

Er du træt af at ankomme til et koldt og fugtigt sommerhus? Tilslut el-radiatorer og varmeblæsere til dine smarte stikkontakter og tænd for varmen, inden du kører hjemmefra. Så er huset varmt, når du kommer.

Enheder til smarte stikkontakter
Smart stik

Smarte stikkontakter

Du kan sætte Smart-stik i alle dine stikkontakter og fjernbetjene alle elektroniske apparater, der er koblet til. Vil du have mere kontrol over dit hjem, kan du med fordel tilkøbe flere smarte stikkontakter til din SmartHome startpakke.

Det kan du også med SmartHome

 

Styr lyset med bevægelse

Med en SmartHome bevægelsessensor kan du styre lyset med bevægelse. Når sensoren registrerer bevægelse i rummet, tænder den automatisk lyset. Går du ud af rummet, slukker lyset igen.

Få tryghed med SmartHome

SmartHome passer på dit hjem, uanset om hvor du er. Få straks besked, hvis et vindue står åbent, eller der er røg i huset.

Vælg startpakke og abonnement. Så er du i gang

Du skal vælge en startpakke og et abonnement for at komme i gang. Vælg ud fra, hvor meget tryghed, du vil have. Startpakkerne er hjertet i dit trygge hjem. Og du kan altid føje flere smarte enheder til din SmartHome-løsning.

Kom godt i gang

Bliv ringet op om smarte stikkontakter

Har du brug for at høre mere om smarte stikkontakter? Vi ringer dig gerne op. Det er gratis og uforpligtende.

Kan du ikke vente på, at vi ringer dig op?

Så giv os et kald på 7518 7578 – vi sidder klar ved telefonen: mandag til torsdag fra kl. 10-19 og fredag fra 10-15.

Udfyld formularen, så ringer SYD ENERGI Salg A/S dig op

Navn
Adresse
Adresse skal vælges på listen
Telefonnummer
Email