Smart dørlås. Nemmere adgang for dig og din familie

Døren låser automatisk, når du forlader dit hjem. Og åbner igen, når du kommer hjem. Smart på alle måder.

 

 

 

Smart dørlås. Nemmere adgang for dig og din familie

Døren låser automatisk, når du forlader dit hjem. Og åbner igen, når du kommer hjem. Smart på alle måder.

Styr hoveddøren fra mobilen

Med en smart dørlås kan du styre din dør fra din SmartHome app. Også når du ikke er hjemme. Lås op for barnepigen eller rengøringen, når du sidder på job. Og lås igen, når du kan se i appen, der ikke er nogen hjemme. Tjek også, om børnene har ”låst” sig ind.

Få smart dørlås som tilkøb til SmartHome Tryghed pakken

Fri for nøgler. Fri for at låse

Er du træt af at glemme nøgler? Med en smart dørlås slipper du for nøgler. Din mobiltelefon er din nye døråbner. Med Geofencing, herunder GPS-teknologi, genkender låsen dig, når du nærmer dig dit hjem. Og døren låser automatisk op, når du kommer hjem. Og låser igen, når du går.

Lad døren og alarmen snakke sammen

Forbind din smarte dørlås med det intelligente alarmsystem fra SmartHome. Og slip for at bøvle med husnøgle og alarmkode. Det hele slår automatisk til og fra. Når du kommer og går. Det kan du trygt stole på.

Undgå at blive låst ude

Er din telefon løbet tør for strøm? Du kan altid bruge din SmartHome nøglering (som er en del af startpakken) til at låse dig ind. Klik en enkelt gang på nøgleringen, og du er inde. Du kan også altid logge dig ind på din SmartHome konto fra hvilken som helst enhed med internetadgang og åbne døren derfra.

Så nemt er det at komme i gang med SmartHome

Få en hurtig introduktion til funktionerne i SmartHome, og hvordan du kommer i gang. Bare rolig. Det er præcis lige så nemt, som det ser ud.


Få en intelligent alarm med SmartHome

 

Vælg startpakke og abonnement. Så er du i gang

 

Vælg en startpakke og et abonnement for at komme i gang. Startpakken er hjertet i dit trygge hjem. Og du kan altid føje flere smarte og trygge enheder til din SmartHome-løsning.

Bestil startpakke her

Enheder til smart dørlås
Dør og vindue sensor

Intelligent alarmsystem

Du kan med fordel koble en smart dørlås sammen med en alarmløsning fra SmartHome. Dørlåsen og alarmen snakker sammen. Så du slipper for at tænke på, om alarmen er slået til og døren er låst. Det sker samtidigt. Og helt automatisk, når du forlader dit hjem.

 


Én app til hele hjemmet

Én app til hele hjemmet

Med SmartHome er hele dit hjem samlet i én app. Du kan styre og overvåge alle dine smarte enheder fra én og samme app.

Det kan du også med SmartHome

 

Få komfort med SmartHome

SmartHome gør dit liv enkelt. Du kan styre alt fra kontakter og termostater til lamper og døre direkte fra én app på mobilen. Ganske enkelt smartere.

Få tryghed med SmartHome

SmartHome passer på dig og dit hjem, uanset om hvor du er. Få et smart alarmsystem, der automatisk slår til, når du forlader hjemmet. Og fortæller dig, hvis et vindue står åbent.

Vælg startpakke og abonnement. Så er du i gang

Du skal vælge en startpakke og et abonnement for at komme i gang. Vælg ud fra, hvor meget tryghed, du vil have. Startpakkerne er hjertet i dit trygge hjem. Og du kan altid føje flere smarte enheder til din SmartHome-løsning.

Se startpakker og abonnementer

Priser for SmartHome abonnementer og startpakker

Hvor intelligent skal din løsning være?

Skal alt ske automatisk, og uden at du behøver tænke selv? Lad os snakke om dine muligheder for at skabe et smart hjem. Vi ringer dig gerne op, kommer med anbefalinger og giver dig et tilbud.

Kan du ikke vente på, at vi ringer dig op?

Giv os et kald på 7518 7578 – vi sidder klar ved telefonen: mandag til torsdag fra kl. 10-19 og fredag fra 10-15.


Udfyld formularen, så ringer SYD ENERGI Salg A/S dig op med et uforpligtende tilbud

Navn
Adresse
Adresse skal vælges på listen
Telefonnummer
Email