Videoovervågning, der holder øje for dig. Døgnet rundt

Følg med i, hvad der sker i dit hjem, når du ikke er hjemme.
Fra din mobiltelefon.

Få mere sikkerhed.
Så du trygt kan være hjemmefra

Skræm ubudne gæster væk og øg sikkerheden i dit hjem med et SmartHome kamera. Kameraet kan kobles sammen med din SmartHome alarm, og udløser automatisk videooptagelse i 24 timer, hvis alarmen går. Også om natten med infrarødt lys.

Let at slå overvågning til. Og fra

Du bestemmer selv, hvor lidt og hvor meget overvågning, du vil have. Du kan for eksempel opsætte kameraet til at stoppe ”live-optagelser”, så snart den første kommer hjem. Eller du kan vælge, at videokameraet kun aktiveres, hvis alarmen går. Fra mobilen kan du (med en voksen-profil) altid slå video til og se live-streaming fra dit hjem. Nemt og trygt.

Følg med i din børns hverdag. Fra appen

Med SmartHome videoovervågning er det nemt at få et kig ind i dine børns hverdag. Slå overvågningen til på SmartHome appen. Og følg med fra mobilen. Se for eksempel om børnene er okay, når de er alene hjemme. Det kan hurtigt gøre dig tryg.

 

 

Tjek straks, om alt er okay

SmartHome giver dig straks besked, hvis alarmen går. Så kan du lynhurtigt logge ind på SmartHome appen og se live-video fra dit hjem. Og tage action med det samme, hvis der er ubudne gæster.

 

 

Enheder til videoovervågning
Cloud-lagring

Cloud-lagring

Vil du ikke gå glip af et eneste øjeblik derhjemme, kan du med fordel tilkøbe Cloud-rapportering til dit videokamera. Så kan du slå kameraet til og automatisk få gemt de seneste 7 dages videooptagelser i skyen.

HD videokamera

Overvågningskameraer (indendørs)

SmartHome videoovervågning kan sættes op overalt i dit hjem. For eksempel ved indgangen eller i alrummet. Du kan med fordel koble flere kameraer til din SmartHome løsning, hvis du vil øge sikkerheden i hele hjemmet.

Det kan du også med SmartHome

 

Få tryghed med SmartHome

SmartHome passer på dit hjem, uanset om hvor du er. Få straks besked, hvis et vindue står åbent, eller der er røg i huset.

Spar på energiregnskabet

Med SmartHome kan du undgå unødigt strømforbrug. Du kan f.eks. indstille lamper og elektriske apparater til at slukke automatisk.

Vælg startpakke og abonnement. Så er du i gang

Du skal vælge en startpakke og et abonnement for at komme i gang. Vælg ud fra, hvor meget tryghed, du vil have. Startpakkerne er hjertet i dit trygge hjem. Og du kan altid føje flere smarte enheder til din SmartHome-løsning.

Kom godt i gang

Bliv ringet op om SmartHome videoovervågning

Har du brug for at høre mere om SmartHome kamera-overvågning? Vi ringer dig gerne op. Det er gratis og uforpligtende.

Kan du ikke vente på, at vi ringer dig op?

Så giv os et kald på 7518 7578 – vi sidder klar ved telefonen: mandag til torsdag fra kl. 10-19 og fredag fra 10-15.

Udfyld formularen, så ringer SYD ENERGI Salg A/S dig op

Navn
Adresse
Adresse skal vælges på listen
Telefonnummer
Email