Smart røgalarm.
Så trygt som det kan blive

Bliv straks alarmeret, hvis der er røg i dit hjem. Også når du ikke er hjemme.

 

 

 

Smart røgalarm.
Så trygt som det kan blive

Bliv straks alarmeret, hvis der er røg i dit hjem. Også når du ikke er hjemme.

Få besked på mobilen.
Og slå alarm, før branden udvikler sig

Det er ikke altid, du er hjemme, når der opstår brand. Med en smart røgalarm får du en advarsel i SmartHome appen, hvis der registreres røg i dit hjem. Det giver dig mulighed for at reagere med det samme, inden branden udvikler sig.

 

Se hvor røgen kommer fra.
Brændt toast eller ild i tv’et?

Forbind din smarte røgalarm med SmartHome videokamera. Går alarmen, kan du live streame fra dit hjem og se i SmartHome appen, hvad der sker. Måske kommer røgen bare fra en brændt toast?

Sov trygt. Alarmen siger til længe før, batteriet er træt

Du behøver ikke at frygte, om røgalarmen går kold. Din smarte røgalarm giver dig besked på telefonen, hvis den af en eller anden ikke skulle fungere korrekt. Og den siger til i god tid, så du har masser af tid til at skifte batteri.

Følg med i din børns hverdag. Fra appen

Med SmartHome videoovervågning er det nemt at få et kig ind i dine børns hverdag. Slå overvågningen til på SmartHome appen. Og følg med fra mobilen. Se for eksempel om børnene er okay, når de er alene hjemme. Det kan hurtigt gøre dig tryg.

Enheder til smarte røgalarmer
HD videokamera

Smart videokamera

Du kan med fordel koble dine smarte røgalarmer sammen med et SmartHome videokamera. Det giver dig ekstra tryghed, når du ikke er hjemme. Går alarmen kan du altid slå videokameraet til og se, hvad der sker.

 


Det kan du også med SmartHome

 

Få komfort med SmartHome

SmartHome gør dit liv enkelt. Du kan styre alt fra kontakter og termostater til lamper og døre direkte fra én app på mobilen.

Få tryghed med SmartHome

SmartHome passer på dit hjem, uanset om hvor du er. Få straks besked, hvis et vindue står åbent, eller der er røg i huset.

Vælg startpakke og abonnement. Så er du i gang

Du skal vælge en startpakke og et abonnement for at komme i gang. Vælg ud fra, hvor meget tryghed, du vil have. Startpakkerne er hjertet i dit trygge hjem. Og du kan altid føje flere smarte enheder til din SmartHome-løsning.

Se startpakker og abonnementer

Priser for SmartHome abonnementer og startpakker

Hvor intelligent skal din løsning være?

Skal alt ske automatisk, og uden at du behøver tænke selv? Lad os snakke om dine muligheder for at skabe et smart hjem. Vi ringer dig gerne op, kommer med anbefalinger og giver dig et tilbud.

Kan du ikke vente på, at vi ringer dig op?

Giv os et kald på 7518 7578 – vi sidder klar ved telefonen: mandag til torsdag fra kl. 10-19 og fredag fra 10-15.


Udfyld formularen, så ringer SYD ENERGI Salg A/S dig op med et uforpligtende tilbud

Navn
Adresse
Adresse skal vælges på listen
Telefonnummer
Email