Intelligent varmestyring.
Smart. Og strømbesparende

Slip for at skrue op og ned for varmen. SmartHome varmestyring sørger for, at der automatisk er den temperatur i hjemmet, du har brug for.

 

 

 

Intelligent varmestyring.
Smart. Og strømbesparende

Slip for at skrue op og ned for varmen. SmartHome varmestyring sørger for, at der automatisk er den temperatur i hjemmet, du har brug for.

Varmestyring der tænker selv

SmartHome varmestyring lærer din husstand at kende og tilpasser varmen til dine vaner. Det kan for eksempel lære, hvornår du står op. Og sørge for, at øge temperaturen, før du vågner. Og det kan sænke temperaturen igen, når du sover. Helt automatisk.

Spar energi. Uden at gøre noget

Den nemmeste måde at spare energi på er at skrue ned for varmen, når du ikke har brug for den. Det gør SmartHome. Systemet registrerer selv med geofencing (teknologi), om der er nogle i hjemmet. Og skruer automatisk ned for varmen, når alle har forladt hjemme. Når et familiemedlem nærmer dig hjemmet, øges temperaturen igen.

Fjernstyr varmen. Fra mobilen

Kommer du alligevel ikke hjem i nat? Er du nødt til at være hjemme med et sygt barn? Du kan altid justere temperaturen fra mobilen, selv om SmartHome tilpasser temperaturen til dit liv. Skru op og ned efter behov. Også når du ikke er hjemme.

Få en varm velkomst i sommerhuset

Er du træt af at komme til et koldt og fugtigt sommerhus? Med SmartHome kan du fjernstyre el-varmen fra mobilen. Skru op for varmen i god tid, før du kører hjemmefra. Og skru ned for temperaturen, når du forlader huset. Du kan altid regulere varmen og frostsikre sommerhuset hjemmefra, hvis vinteren bliver hård.

Enheder til intelligent varmestyring
Smart stik

SmartPlug

Med SmartPlug kan du fjernbetjene dine el-radiatorer, der er koblet til enheden og stikkontakten. Du kan skrue op og ned fra mobilen. Du kan for eksempel fjernbetjene temperaturen i sommerhuset, så der er lunt, når du kommer. Du kan koble flere SmartPlugs til din Smart Home løsning, hvis du vil fjernstyre flere el-radiatorer.

 


Termostat

Intelligente termostater

Du kan med fordel udvide din SmartHome startpakke med intelligente termostater. Med intelligente termostater kan du styre varmen i hele hjemmet fra mobilen. Og du kan lære termostaterne at regulere varmen efter dine vaner.

 


Det kan du også med SmartHome

 

Få tryghed med SmartHome

SmartHome passer på dig og dit hjem, uanset om hvor du er. Få straks besked, hvis et vindue står åbent, eller der er røg i huset.

Intelligent belysning, der selv tænder og slukker

Med SmartHome behøver du ikke selv huske at slukke lyset. Hverken når du går i seng, går i søvne eller går ud. Det sker helt automatisk.

Vælg startpakke og abonnement. Så er du i gang

Du skal vælge en startpakke og et abonnement for at komme i gang. Vælg ud fra, hvor meget tryghed, du vil have. Startpakkerne er hjertet i dit trygge hjem. Og du kan altid føje flere smarte enheder til din SmartHome-løsning.

Se startpakker og abonnementer

Priser for SmartHome abonnementer og startpakker

Hvor intelligent skal din løsning være?

Skal alt ske automatisk, og uden at du behøver tænke selv? Lad os snakke om dine muligheder for at skabe et smart hjem. Vi ringer dig gerne op, kommer med anbefalinger og giver dig et tilbud.

Kan du ikke vente på, at vi ringer dig op?

Giv os et kald på 7518 7578 – vi sidder klar ved telefonen: mandag til torsdag fra kl. 10-19 og fredag fra 10-15.


Udfyld formularen, så ringer SYD ENERGI Salg A/S dig op med et uforpligtende tilbud

Navn
Adresse
Adresse skal vælges på listen
Telefonnummer
Email