Et intelligent alarmsystem, som selv kobler sig til og fra

Få et alarmsystem, der passer på dig og dit hjem. Og fortæller dig, hvis du har glemt at lukke et vindue. Helt automatisk.

Din alarm kender dig. Og din familie

Med en SmartHome Alarm får du automatisk tryghed. Alarmen kobler sig selv til og fra. Uden at du skal taste en kode. Uden at du skal tænke på noget. Med geofencing og gps-teknologi registrerer din alarm, når du og din familie kommer og går.

Sammensæt selv din tyverialarm

Sensorer, sirener, dørlåse og overvågningskameraer. Du bestemmer selv, hvor meget sikkerhed du vil tilkøbe til din SmartHome Tryghedspakke. Alle enheder kan forbindes trådløst til din SmartHome Gateway.

 

 

Overvåg hele dit hjem. Fra én app

Få tryghed for, at alt er som det skal være derhjemme. Se live video fra dit hjem, lås døren op for håndværkeren, tænd og sluk lyset, når du ikke er hjemme. Og få besked, når nogen kobler alarmen fra. Alt sammen fra din mobil eller tablet.

Se mere om SmartHome appen

 

 

Enheder til alarmsystemet
HD videokamera

Videoovervågning

Med Smart Home videoovervågning kan du på telefonen se live video fra dit hjem, når du ikke er hjemme. Du kan tjekke ind og se, hvad børnene og kæledyret laver. Og går alarmen, udløser det automatisk videooptagelse i 24 timer. Alle videooptagelser kan gemmes i skyen.

Dør og vindue sensor

Smart vindue- og dørsensor

Med en dør- og vinduessensor kan du sikre dit hjem mod ubudne gæster. De intelligente sensorer giver dig besked, hvis du har glemt at lukke en dør eller et vindue. Du kan også se, om døren er blevet åbnet, og der er nogen hjemme.

Multisensor

Bevægelsessensor

En bevægelsessensor udløser SmartHome alarmen lige så snart, den registrerer en bevægelse indenfor dens synsfelt. Du kan med fordel koble flere sensorer til din SmartHome løsning, så du dækker flere zoner i dit hjem.

Danalock dørlås

Intelligent dørlås

Med en smart dørlås behøver du ingen nøgle. Døren låser automatisk, når du ikke er hjemme og åbner, når du kommer hjem. Gæster kan få adgang med en midlertidig adgangskode. Du kan også låse døren op fra mobilen, når du ikke er hjemme.

Sirene

Sirene alarm

En sirenealarm vil larme højlydt, hvis der skulle være ubudne gæster i dit hjem. Sirenen sættes i en stikkontakt og kobles sammen med din SmartHome alarm. I de fleste tilfælde vil lyden skræmme tyvene væk. Lyden alarmerer samtidig naboer og forbipasserende.

Røgalarm

Røgalarm

En røgalarm giver dig sikkerhed i forbindelse med varme og røgudvikling i hjemmet. Hvis røgalarmen registrerer ild eller røg, larmer den højlydt og giver dig samtidig en notifikation på mobilen.

Vandlækage sensor

Vandlækage sensor

Med en smart vandlækage sensor får du tryghed for, at der ikke er sprængte rør i dit hjem. Du får notifikation på mobilen, hvis sensoren registrerer vandlækage.

Vagtordning

Vagtordning - kommer primo 2019

Med SmartHome Tryghed+-pakken får du en vagtordning i samarbejde med Den Jyske Kontrolcentral. Det betyder, at hvis din alarm går, rykker et vagtværn ud (særskilt afregning) – med mindre du selv kobler den fra. På den måde får du ekstra tryghed. 24/7. Året rundt.

Det kan du også med SmartHome

 

Få komfort med SmartHome

SmartHome gør dit liv enkelt. Du kan styre alt fra kontakter og termostater til lamper og døre direkte fra én app på mobilen.

Spar på energiregnskabet

Med SmartHome kan du undgå unødigt strømforbrug. Du kan f.eks. indstille lamper og elektriske apparater til at slukke automatisk.

Vælg startpakke og abonnement. Så er du i gang

Du skal vælge en startpakke og et abonnement for at komme i gang. Vælg ud fra, hvor meget tryghed, du vil have. Startpakkerne er hjertet i dit trygge hjem. Og du kan altid føje flere smarte enheder til din SmartHome-løsning.

Kom godt i gang

Bliv ringet op om SmartHome Alarm

Har du brug for at høre mere om SmartHome Alarm? Vi ringer dig gerne op. Det er gratis og uforpligtende.

Kan du ikke vente på, at vi ringer dig op?

Så giv os et kald på 7518 7578 – vi sidder klar ved telefonen: mandag til torsdag fra kl. 10-19 og fredag fra 10-15.

Udfyld formularen, så ringer SYD ENERGI Salg A/S dig op

Navn
Adresse
Adresse skal vælges på listen
Telefonnummer
Email