Mere tryghed.
Til hele dit hjem

SmartHome passer på dit hjem. Og sikrer dig, at alt er, som det skal være. Trygt og bekymringsfrit.

Få et trygt hjem, der
tænker selv

SmartHome giver dig automatisk tryghed. Systemet er intelligent og lærer din husstand at kende. SmartHome ved for eksempel, om du er hjemme eller på farten. Det kan styre lys og varme. Og det kan selv låse døren og fortælle, om du har glemt at lukke et vindue.

Automatisk alarm.
Automatisk tryghed

Er du en af dem, der ikke kobler alarmen til, når du forlader hjemmet? Fordi du glemmer det, eller fordi du ikke lige orker det? Så er SmartHome alarmsystem løsningen. Alarmen slår automatisk til, når der ikke er nogen hjemme. Og den slår selv fra igen, når du kommer hjem.

Føl dig sikker med intelligent belysning

Lys giver tryghed. Og er der tændt lys i dit hjem, signalerer du, at du er hjemme. Med intelligent lysstyring kan du afspille din hverdag eller styre lyset på afstand. Tænd for eksempel lyset i stuen kl. 20. Og sluk natlampen på det tidspunkt, du som regel går i seng. Det holder ubudne gæster på afstand.

Et smart løsning, der giver forældre ro på

Har du svært ved at nyde dit weekendophold, når du ved, at teenagedatteren er i byen? Kommer hun godt hjem? Med SmartHome får du en besked, når familiemedlemmer kommer hjem eller tager afsted. Alle medlemmer i husstanden kan få adgang til appen – opret forskellige brugerprofiler fx. børn, voksen og gæst.

Tag på ferie.
Uden bekymringer

Kender du det? Flyet er ved at lette. Og pludselig slår det dig: slukkede jeg for strygejernet? Fik vi låst døren? Og blev alarmen slået til? Du kan ikke rigtigt slappe af. Med SmartHome behøver du ikke bekymre dig. Fjernbetjen hele dit hjem fra én app.

Brand eller brændt toast? Få straks besked

Det er ikke altid, du er hjemme, når brandalarmen går. Med en smart røgalarm får du en advarsel i SmartHome appen, hvis der registreres røg i dit hjem. Det giver dig mulighed for at reagere med det samme. Har du én eller flere videokameraer installeret, kan du også selv se om røgen bare kommer fra en brændt toast.

Enheder der giver dig tryghed
Et trygt hjem med SmartHome

Intelligent alarmsystem

En tyverialarm der automatisk slår til, når du forlader hjemmet. Og kobler sig fra igen, når du kommer hjem.

HD videokamera

Videoovervågning

Med Smart Home videoovervågning kan du på telefonen se live video fra dit hjem, når du ikke er hjemme. Du kan tjekke ind og se, hvad børnene og kæledyret laver.

Dør og vindue sensor

Smart vindue- og dørsensor

Med en dør- og vinduessensor kan du sikre dit hjem mod ubudne gæster. De intelligente sensorer giver dig besked, hvis du har glemt at lukke en dør eller et vindue.

Danalock dørlås

Intelligent dørlås

Med en smart dørlås behøver du ingen nøgle. Døren låser automatisk, når du ikke er hjemme og åbner, når du kommer hjem. Gæster kan få adgang med en midlertidig adgangskode.

Røgalarm

Intelligent røgalarm

En røgalarm giver dig sikkerhed i forbindelse med varme og røgudvikling i hjemmet. Hvis røgalarmen registrerer ild eller røg, larmer den højlydt og giver dig samtidig en notifikation på mobilen.

Smart stik

Smarte stikkontakter

Tænd og sluk dine stikkontakter fra mobilen, uanset hvor du er. Og slip for at bekymre dig om har glemt at slukke kaffemaskinen eller strygejernet.

Pære

Intelligent lysstyring

Styr belysningen i dit hjem fra mobilen. Når du for eksempel er på ferie, kan du automatisk få lyset til at tænde og slukke.

Vagtordning

Vagtordning - kommer primo 2019

En landsdækkende alarmcentral med vagtværn, der ved alarm kan rykke ud, hvis du ønsker det. Døgnet rundt. Året rundt.

Multisensor

Bevægelsessensor

En bevægelsessensor udløser SmartHome alarmen lige så snart, den registrerer en bevægelse. Du kan med fordel tilkoble flere sensorer, så du dækker flere zoner i dit hjem.

Sirene

Sirene alarm

En sirenealarm vil larme højlydt, hvis der skulle være ubudne gæster i dit hjem. I de fleste tilfælde vil lyden skræmme tyvene væk. Lyden alarmerer samtidig naboer og forbipasserende.

Vandlækage sensor

Vandlækage sensor

Med en smart vandlækage sensor får du tryghed for, at der ikke er sprængte rør i dit hjem. Du får notifikation på mobilen, hvis sensoren registrerer vandlækage.

Det kan du også med SmartHome

 

Få komfort med SmartHome

SmartHome gør dit liv enkelt. Du kan styre alt fra kontakter og termostater til lamper og døre direkte fra én app på mobilen. Ganske enkelt smartere.

Spar på energiregnskabet

Med SmartHome kan du undgå unødigt strømforbrug. Du kan f.eks. indstille lamper og elektriske apparater til at slukke automatisk.

Vælg startpakke og abonnement. Så er du i gang

Du skal vælge en startpakke og et abonnement for at komme i gang. Vælg ud fra, hvor meget tryghed, du vil have. Startpakkerne er hjertet i dit trygge hjem. Og du kan altid føje flere smarte enheder til din SmartHome-løsning.

Kom godt i gang

Bliv ringet op om SmartHome

Har du brug for at høre mere om SmartHome? Vi ringer dig gerne op. Det er gratis og uforpligtende.

Kan du ikke vente på, at vi ringer dig op?

Så giv os et kald på 7518 7578 – vi sidder klar ved telefonen: mandag til torsdag fra kl. 10-19 og fredag fra 10-15.

Udfyld formularen, så ringer SYD ENERGI Salg A/S dig op

Navn
Adresse
Adresse skal vælges på listen
Telefonnummer
Email