Få mere komfort og tryghed i dit hjem med SmartHome

Lyset tænder og slukker automatisk. Varmen skruer selv op og ned. Når du går ud af døren, kobler alarmen automatisk til – ingen koder eller nøglebrikker. Med SmartHome får du en nemmere hverdag og færre bekymringer.

Alt styres direkte fra din telefon. Det er den, der giver signal til de smarte enheder om at tænde eller slukke. I SmartHome appen får du fuld kontrol over alle enheder og kan indstille dem præcis efter dine ønsker.

Vi har sammensat tre startpakker, Komfort, Tryghed og Tryghed+, der hjælper dig godt i gang med SmartHome. Hvis dit hjem skal være endnu smartere, kan du altid tilkøbe flere enheder.

Funktioner i SmartHome
Dine muligheder med SmartHome
Et trygt hjem med SmartHome

Intelligent alarmsystem

En tyverialarm der automatisk slår til, når du forlader hjemmet. Og kobler sig fra igen, når du kommer hjem.

HD videokamera

Overvåg hjemmet fra mobilen

Hold øje med, om alt er som det skal være. Se blandt andet live video fra dit hjem og få besked, når børnene kommer hjem.

Dør og vindue sensor

Smart vindue- og dørsensor

Med en dør- og vinduessensor kan du sikre dit hjem mod ubudne gæster. De intelligente sensorer giver dig besked, hvis du har glemt at lukke en dør eller et vindue.

Danalock dørlås

Intelligent dørlås

En dørlås der automatisk låser, når du ikke er hjemme og åbner, når du kommer hjem. Brug mobilen til at give gæster adgang til hjemmet.

Røgalarm

Intelligente røgalarmer

Få straks besked på mobilen, hvis der er røg i hjemmet, eller hvis din brandalarm mangler batteri.

 


Smart stik

Smarte stikkontakter

Tænd og sluk dine stikkontakter fra mobilen, uanset hvor du er. Og lad SmartHome automatisk slukke kaffemaskinen når du forlader hjemmet.

Én app til hele hjemmet

Én app til hele hjemmet

Med SmartHome er hele dit hjem samlet i én app. Du kan styre og overvåge alle dine smarte enheder fra én og samme app.

Vagtordning

Vagtordning

En landsdækkende alarmcentral med vagtværn, der ved alarm kan rykke ud, hvis du ønsker det. Døgnet rundt. Året rundt.

Pære

Intelligent lysstyring

Slip for at tænde og slukke for lyset. Intelligent lysstyring ved, om du er hjemme eller på farten og styrer lyset efter, hvor du befinder dig.

Termostat

Intelligent varmestyring

Styr varmen fra mobilen – også når du ikke er hjemme. SmartHome lærer dig at kende over tid og ved selv, hvilken temperatur du plejer at have.

Multisensor

Bevægelsessensor

En bevægelsessensor udløser alarmen lige så snart, den registrerer en bevægelse. Du kan med fordel tilkoble flere sensorer, så du dækker flere zoner i dit hjem.

Sirene

Sirene alarm

En sirenealarm vil larme højlydt, hvis der skulle være ubudne gæster i dit hjem. I de fleste tilfælde vil lyden skræmme tyvene væk. Lyden alarmerer samtidig naboer og forbipasserende.

Spar på energiregnskabet

Spar på energiregnskabet

Med SmartHome kan du undgå unødigt strømforbrug. Du kan f.eks. indstille lamper og elektriske apparater til at slukke automatisk.

Vandlækage sensor

Vandsensor

Med en smart vandsensor får du tryghed for, at der ikke er sprængte rør i dit hjem. Du får notifikation på mobilen, hvis sensoren registrerer vandlækage.

Vælg startpakke og abonnement. Så er du i gang

Du skal vælge en startpakke og et abonnement for at komme i gang. Vælg ud fra, hvor meget tryghed, du vil have. Startpakkerne er hjertet i dit trygge hjem. Og du kan altid føje flere smarte enheder til din SmartHome-løsning.

Se startpakker og abonnementer

Priser for SmartHome abonnementer og startpakker

Få et trygt hjem i løbet af få dage

Det intelligente hjem er ikke fremtiden. Det er nutiden. Og med SmartHome kan du lade de intelligente løsninger flytte ind. Med det samme. Fra du bestiller, går der kun få dage til du er i gang. Og det bedste af det hele, du behøver hverken meget udstyr eller en installatør for at gøre dit hjem lidt smartere.