Fordele til dig 

Som kunde hos os, får du automatisk del i alle de gode fordele.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få fordele, tilbud og spare-tips

 

 

Få overblikket på Min Side

Følg dit forbrug på Min Side

Har du tegnet en el-aftale hos os, har du adgang til Min Side. Her kan du se dine produkter, dine regninger og de informationer, der er knyttet til dig. 

Men allerbedst: du kan også følge dit el-forbrug og holde øje med hvor meget strøm, du bruger. Det kan være en god forretning. Mange kunder sparer nemlig penge på el-regningen blot ved at være bevidst om el-forbruget. Oveni er det også en fordel for miljøet.

SEs Min Side app på iPhone

Med forbrugsovervågning undgår du en optøet kummefryser

Har du prøvet at komme hjem fra ferie med flere svømmende end frosne ænder i fryseren? Det er dødirriterende. Men du kan rent faktisk opsætte forbrugsovervågning og holde øje med, om der er strømafbrud eller øget forbrug, når du er væk. 

Hvis dit el-forbrug er anderledes end det plejer, kan du modtage push notifikationer. Så har du chancen for at reagere på et eventuelt strømsvigt.

Vinder af Danmarks bedste Kundeservice - i kategorien Årets højdespringer 2016

Kundeservice ligger os på sinde. Det er ikke noget, vi bare siger. Vi er nemlig blevet kåret som det selskab, der har forbedret sig mest på kundeservice det seneste år. Fra en plads midt i feltet til en placering blandt de allerbedste. Bag resultatet ligger hårdt arbejde og et mål om at kunne levere Danmarks (måske) bedste kundeservice – hver dag.

Sammen støtter vi den gode energi

Som kunde hos SE er du automatisk med til at bakke op om grønne initiativer og støtte velgørende projekter. Alt sammen for at give igen til det samfund, vi er en del af.


Din første el-regning fra SE

Får du problemer med at forstå din el-regning, vil vi gerne hjælpe dig.

Der er mange poster at forholde sig til – og det beløb, der står på din el-regning, er andet og mere end prisen pr. forbrugte kWh. Din regning består også af moms, energiafgifter til staten, transport og offentlig forpligtelse. 

Her kan du se et eksempel på en regning, hvor vi forklarer, hvad de forskellige poster på din el-regning dækker over. 


Siden du søger er her ikke længere
Få et pristjek af Mick

Har du den rigtige el-aftale?

Få et gratis PRIS:TJEK. Lad Mick regne på, om du har den el-aftale, der bedst betaler sig for dig. Det er gratis og uforpligtende.

Få et gratis PRIS:TJEK