Reduceret el-pris 

Er du privatkunde, og har du el-varme, jordvarme eller varmepumpe som hovedvarmekilde til opvarmning af din helårsbolig? Så kan du få en reduktion i el-afgiften for det forbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år. 

Er din bolig registreret i Bygnings- og Boligregisteret, BBR, som opvarmet med el, varmepumpe eller jordvarme, kan du få reduceret el-afgiften for det forbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år. Den særlige el-afgift fastsættes af myndighederne år for år. Læs mere på BBR’s hjemmeside 

Hvad gør jeg for at få reduceret min el-afgift?

Er din bolig el-opvarmet men ikke registreret hos SE, kan du udfylde en registreringsformular her. Skemaet skal du sende ind til BBR-registeret i din kommune. Det er herefter op til BBR at godkende din anmodning. Når du har fået en tilbagemelding fra BBR, skal du sende registreringsskemaet tilbage til SE og vi vil herefter afregne dit forbrug med den reducerede el-afgift. Afgiftsnedsættelsen vil fremgå af din næste el-regning. 

Hvor meget kan jeg få reduceret el-afgiften med?

Glædende fra den 1. maj 2018 bliver din el-afgift beregnet efter følgende satser, hvis du er berettiget til nedsættelse:

- El-afgift ved forbrug op til 4.000 kWh/år: 91,40 øre ekskl. moms
- Forbrug over 4.000 kWh/år: 25,70 øre ekskl. moms (din besparelse = 65,70 øre/kWh ekskl. moms)

Har du spørgsmål? 

Er du i tvivl, om du er registreret og får fratrukket reduktionen i el-afgiften, er du velkommen til at kontakte Kundeservice på telefon 70115010.

Få en reduktion i din el-pris og el-afgift
Priser

Har du den rette el-aftale? 

Tegn en aftale med SE. Se vores el-aftaler og priser og bestil online