Reduceret el-pris 

Er du privatkunde, og har du el-varme, jordvarme eller varmepumpe som hovedvarmekilde til opvarmning af din helårsbolig? Så kan du få en reduktion i el-afgiften for det forbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år. 

Er din bolig registreret i Bygnings- og Boligregisteret, BBR, som opvarmet med el, varmepumpe eller jordvarme, reduceres el-afgiften med 62,25 øre inkl. moms for det forbrug, der ligger over 4.000 kWh pr. år. (Gældende fra 1. januar 2013). Den særlige el-afgift fastsættes af myndighederne år for år. Læs mere på BBR’s hjemmeside 

Registrering af din bolig

Er din bolig el-opvarmet men ikke registreret hos SE, kan du udfylde en registreringsformular her. Skemaet skal du sende ind til BBR-registeret i din kommune. Det er herefter op til BBR at godkende din anmodning. Når du har fået en tilbagemelding fra BBR, skal du sende registreringsskemaet videre til SE. Ofte sender kommunen dog skemaet direkte til os. Herefter vi vil hurtigt registrere, at din el-afgift skal nedsættes med 62,25 øre. Afgiftsnedsættelsen vil fremgå af din næste el-regning. 

SE har ikke indflydelse på, om du bliver godkendt og er berettiget til at få reduktionen i el-afgiften. 

Har du spørgsmål? 

Er du i tvivl, om du er registreret og får fratrukket reduktionen i el-afgiften, er du velkommen til at kontakte Kundeservice på telefon 7011 5010.

Få en reduktion i din el-pris
Priser

Har du den rette el-aftale? 

Tegn en billig aftale med SE. Se vores el-aftaler og priser og bestil online