Alt hvad du bør vide om flytning 

Hvad end du skal flytte ind eller ud af en bolig, skal du melde flytning til os. I vores online kundeservice kan du finde flytteformularer, og du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål. Er du stadig i tvivl, har du også mulighed for at chatte, skrive eller ringe til os. 

Flytteklar familie - Alt hvad du bør vide om flytning
Flytning

Meld fraflytning

Når du flytter fra en bolig, skal du give os besked om det senest 5 hverdage før du du flytter. Ellers risikerer du at komme til at betale for den nye beboers forbrug. Du hæfter for forbruget, så længe du er tilmeldt på adressen.

Du modtager en slutopgørelse så hurtigt som det er muligt efter flyttedatoen.

 

Meld tilflytning

Når du flytter ind, skal du give os besked om det. Det skal du gøre senest den dag du flytter. Altså på flyttedatoen på el, og senest 5 hverdage efter flyttedatoen på gas. Flytning kan tidligst meldes 2 måneder før flyttedatoen. 

Spørgsmål og svar

Hvor længe hæfter du for forbruget?

Du hæfter for forbruget i al den tid, du betaler husleje. Du kan sagtens flytte fra adressen for eksempel 14 dage tidligere, men skal du betale el lige så længe, du skal betale husleje.

Bemærk

Overhold tidsfristerne!

Reglerne er blevet skærpet. Du kan ikke længere melde flytning med tilbagevirkende kraft. Derfor er det vigtigt, at du overholder tidsfristerne. Så undgår du i hvert fald unødvendige opkrævninger.

Sådan får du en god el-aftale

Lad os tjekke, om du har den el-aftale, der bedst betaler sig for dig. Vi giver dig gerne et gratis PRIS:TJEK. Altså et tjek, hvor vi kigger på din el-aftale og dit el-forbrug – og ser på hvilken el-aftale, der passer til dig og din husstand.

Hør hvordan

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og laver et PRIS:TJEK. Det er gratis og uforpligtende. Du kan også ringe til os på 70115010.

Udfyld formularen, så ringer SYD ENERGI Salg A/S dig op og laver et PRIS:TJEK

Navn
Adresse
Adresse skal vælges på listen
Telefonnummer
E-mail
Mellem kl. 8 og kl. 12
Mellem kl. 12 og kl 16
Efter kl. 16
*
Priser

Har du den rette el-aftale? 

Tegn en aftale med SE. Se vores el-aftaler og priser og bestil online