Tilmeld dig digital post og undgå brevpost-gebyr

Vi indfører digital post, så du kan få dine breve på e-mail. Det er hurtigt, nemt og bedre for miljøet – og du slipper for at tømme postkassen.

For dig betyder det, at du skal tilmelde dig digital post fra os for at undgå et brevpost-gebyr. Du skal også tilmelde dig, selvom du er tilmeldt Betalingsservice for at undgå brevpost-gebyret.

Hvad får du så med digital post fremadrettet?

Påmindelser, varslinger og regninger vil du få digitalt. På den måde slipper du for brevpost-gebyret. Du kan læse mere om digital post på din regning og i vilkårene på se.dk/vilkår

Tilmeld mig digital post

Læs mere om digital post

Få dine breve fra SE på e-mail og undgå post-gebyr

Online Kundeservice

Få lynhurtigt svar på spørgsmål om el og gas. Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål og delt dem ind i emner. Så det er nemt at finde svar. Det kan spare dig tid og telefonopkald. Du kan også chatte med os i vores online kundeservice, hvis du mangler svar

Flytning

Skal du flytte? 

Det er vigtigt, at du melder flytning. Ellers er det dig, der hænger på el-regningen. Her kan du kan melde flytning med det samme, og få svar på alle mulige spørgsmål om til- og fraflytning. 

Dokumenter

Spørgsmål til din regning?

Undrer du dig over, hvorfor du har modtaget en rykker? Eller er du måske i tvivl om, hvordan du tilmelder dig PBS? Så få svar på spørgsmål om din regning her.

Spørgsmål og svar

Kundespørgsmål

Få svar på alt – lige fra hvordan du ændrer betalings- og kontaktoplysninger, til hvordan du gentegner eller opsiger en el-aftale.

El

Køb og produkter

Er du i tvivl, om du kan blive kunde hos os i dit område? Eller har du spørgsmål til aftaler og produkter, finder du svar her.

Bemærk

Fortrydelse & opsigelser

Ønsker du at fortryde eller opsige dit køb hos SE?

Min side

Brug for hjælp til Min Side?

Find vejledninger, og få hjælp til at komme i gang med Min Side.

Drift

Se driftsforstyrrelser

Få overblik over, når der er forstyrrelser på el- og fibernettet.

Priser

Har du den rette el-aftale? 

Tegn en aftale med SE. Se vores el-aftaler og priser og bestil online