Hvorfor vælge Fastpris gas?

Med en Fastpris gas-aftale fastlåses din gas pris mod prisstigninger i den aftalte periode. Uanset hvor meget gas priserne stiger i denne periode, er du sikker på at få din gas til den aftalte pris.

Har du brug for en beregning eller mere viden, inden du bestiller, hjælper vi gerne med det. Ring til os på 70115010.

Fast lav pris på el i op til 2 år
  • Slå til, når gas-prisen er lav og gør en god handel.
  • Du kan låse prisen fast i 6, 12 eller 24 måneder.

1. Vælg periode for fastlåsning af prisen

Periode

Fastpris Gas 6 måneder

2,338 kr/m3*

Periode

Fastpris Gas 12 måneder

2,475 kr/m3*

Periode

Fastpris Gas 24 måneder

2,488 kr/m3*

Du skal vælge et produkt

2. Dine oplysninger

Navn er påkrævet
Indtast venligst et gyldigt postnr.
Adresse er påkrævet
Indtast venligst et gyldigt postnr.
Adresse er påkrævet

Indtast den adresse, hvor du gerne vil have leveret gas fra SE.

Indtast venligst en gyldig e-mail addresse
Telefon er påkrævet

Vi skal bruge dit (8 cifret) telefonnr. så vi kan komme i kontakt med dig, hvis det bliver nødvendigt.

Tegnes el-aftalen i forbindelse med en flytning, har vi brug for en indflytningsdato, så vi sikrer korrekt ordrebehandling.

Vælg en dato for indflytning.

Hvis der bor en anden på adressen, skal vi bruge CPR-nummeret og navn på vedkommende, så vi sikrer korrekt ordrebehandling.

Indtast venligst et gyldigt CPR-nr.

Vi skal bruge dit CPR-nr. for at kunne foretage skiftet fra din nuværende el-aftale til din nye el-aftale. Vi behandler dit CPR-nr. helt fortroligt og det benyttes kun i forbindelse med skiftet.

Navn er påkrævet

3. Accepter betingelser

For at fortsætte, skal du acceptere vores Salgs- og leveringsbetingelser. Sæt hak i boksen.

*Ud over prisen for forbrug kommer abonnement på 10,42 kr. pr. md., samt betalingsgebyr for opkrævning via Betalingsservice på 5,82 kr. pr. faktura. Husk at tilmelde din regning til Betalingsservice, så slipper du for girokort, og betaler altid rettidigt. Såfremt du ønsker fremsendelse af en papirfaktura med giroopkrævning er faktureringsgebyret 25 kr. pr. faktura. Alle de angivne priser er inkl. Moms. 

De angivne priser skal tillægges transportbetaling/tariffer, abonnementer og energiafgifter, som opkræves af dit distributionsselskab. Du finder priserne på dit distributionsselskabs hjemmeside. 

Du faktureres kvartalsvist bagud baseret på estimeret forbrug. 

Bindingsperioden for aftalen er fem måneder fra første leveringsdag. Herefter kan du opsige aftalen med en måneds varsel ved udgangen af en måned. Når din Fastprisaftale udløber, flyttes du automatisk over på SE’s produkt Variabel gas-aftale, med mindre vi hører fra dig. Indgåelse af aftalen er betinget af tilfredsstillende kreditvurdering eller sikkerhedsstillelse. 

SE sørger for alt det praktiske vedr. oprettelse af aftalen, herunder opsigelse af din nuværende aftale.

Ja tak, SE koncernen (se selskaber) må gerne kontakte mig på mail og i online bannere med gode tilbud, events og konkurrencer, markedsføring og vejledning om produkter inden for internet, tv, telefoni, el, gas, energirådgivning og energioptimerende produkter. SE koncernen må dele mine oplysninger indbyrdes og bruge mine oplysninger om mit forbrug med henblik på at målrette henvendelser til mig. Jeg kan til enhver tid afmelde mig.

Personoplysninger

SYD ENERGI Service A/S er dataansvarlig. Vi opbevarer og behandler de personoplysninger, du har afgivet samt din IP-adresse med henblik på at administrere og sende nyhedsbreve til dig på vegne af selskaberne i SE-koncernen (se selskaber her) samt til at målrette vores markedsføringstiltag til dig. Oplysningerne kan videregives til eller anvendes på vegne af selskaberne i SE koncernen. Du har ret til indsigt i, hvad vi har registreret og til at få rettet eller slettet eventuelle forkerte oplysninger. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine oplysninger, kan du kontakte SYD ENERGI Service A/S (se kontaktinformation her)

4. Klik bestil og vi klarer resten

Dit Fastpris gas produkt forventes leveret

01.06.2017
(løbende måned + 1 måned fra bestillingstidspunktet)
Acceptér venligst betingelserne