Følg dit el-forbrug på Min Side

Lars Sørensen bruger ofte Min Side og holder øje med sit el-forbrug

"Siden vi fik fjernaflæst el, er der gået sport i el-aflæsning for mig. Det er det med lige at tjekke, hvis man nu har haft gæster. Så kan du se, at der måske er brugt dobbelt så meget strøm som ellers. I julen er der selvfølgelig et endnu højere forbrug, fordi ovnen og alle julelysene sluger en masse el. Jeg havde ikke det overblik tidligere – det var kun, når regningen kom, at jeg kunne se, hvad der var forbrugt. Nu er det nemt at logge ind – det tager kun få sekunder, så kan jeg se forbruget. Min kone synes jeg har fået el-aflæsning på hjernen!"

Overblik giver motivation til at spare
Når du har et bedre overblik over det daglige forbrug, får du også mere lyst til at spare. Vi er ikke blevet fanatiske eller noget med at spare på el, men vi tænker mere over det nu, hvor det er så let at aflæse. Jeg slukker lyset lidt oftere – og igen er konen efter mig, fordi hun mener, at jeg er blevet en lyseslukker.

Gå til Min Side og se dit el-forbrug

Lars Sørensen bruger ofte Min Side og holder øje med sit el-forbrug

Spar penge på dit energiforbrug

Vil du spare på dit energiforbrug? Du kan gøre det ved at ændre dine vaner eller ved at købe hårde hvidevarer og elektronik, som bruger mindre strøm.

Vidste du, at SE tilbyder alle kunder med en SE el-aftale, at finansiere hvidevarer og forbrugerelektronik, som fx fladskærme, computere mm. - via elregningen? Det er et samarbejde vi har med ES Shoppen. Det kan du også benytte dig af.

Læs mere om ES Shoppen og de aktuelle tilbud

Hvidevarer i ES Shoppen
Priser

Har du den rette el-aftale? 

Tegn en aftale med SE. Se vores el-aftaler og priser og bestil online