Overvejer du solceller?

Med solceller kan du spare penge på energiregningen og få CO2-neutral strøm fra solen. Du gør altså både noget godt for miljøet og for din pengepung.

Inden du køber solceller, betaler det sig at sætte sig godt ind i området. For at finde de gældende regler, skal du kontakte din el-netudbyder. 

Med solceller kan du spare penge på energiregningen og få CO2-neutral strøm fra solen.
Anbefaler

Vi anbefaler KlimaEnergis solceller

Hos SE sælger vi ikke solceller. Men vil du have et godt tilbud på solceller, anbefaler vi vores samarbejdspartner, KlimaEnergi.

Ring til KlimaEnergi på 75551700.

Solceller

Sådan er gældende regler for solceller

Bruger du mere strøm, end dine solceller producerer, kan du købe den resterende el til markedspris hos SE. Producerer dit solcelleanlæg mere strøm, end du bruger, sælger du overskudsstrømmen til Energinet.dk.

Priser

Tilslutningsgebyr

Bemærk, når du tilslutter dit solcelleanlæg til el-nettet, koster det et gebyr for oprettelse. Du kan læse mere om reglerne for solceller på din el-netselskabs hjemmeside.

Søg tilskud: nyt solcelleanlæg

Hvis du bliver solcelleejer, har du mulighed for at opnå forhøjet pristillæg på 60 øre pr. kWh på den el du ikke selv bruger. Du kan søge på Energinet.dk’s ansøgningsportal. Her kan du også kan læse om, hvilke regler der gælder for at komme i betragtning. Du er ikke berettiget til tilskud, hvis du allerede har etableret og/evt. nettilsluttet dit anlæg. Puljen er kun til anlæg, der endnu ikke er etableret.

Du skal ikke tilmelde dig hos dit el-netselskab, før du har fået svar på din ansøgning fra Energinet.dk.

Spørgsmål til ansøgningen?

Kontakt Energinet.dk, hvis du har spørgsmål.
Ring på 7021 5074 eller send en e-mail til sol@energinet.dk

Priser

Har du den rette el-aftale? 

Tegn en billig aftale med SE. Se vores el-aftaler og priser og bestil online