Håndværkerfradraget er blevet genindført

Få tilskud, hvis du laver energiforbedringer i din bolig

Hos SE har vi udbetalt tilskud til energiforbedringer i private hjem, dette har vi gjort, fordi vi som energiselskab har fået til opgave at hjælpe med til at nedbringe energiforbruget i Danmark. Som led i denne opgave har vi forpligtet os til at indberette til Energistyrelsen, hvor mange energibesparelser, vi har været med til at skabe.

I SE Energi & Klima valgte vi at bidrage til denne opgave ved at udbetale tilskud til energibesparelser og til gengæld for tilskuddet få retten til at indberette energibesparelse til Energistyrelsen.

Da vores kunder har været gode til at tage imod dette tilbud har vi nu indberettet energibesparelser svarende til målet for 2016 og kan derfor ikke udbetale tilskud til nye projekter i øjeblikket.Er dit hjem energirigtigt?

Er det svært at vide hvor du skal eller kan optimere din boligs energiforbrug? SE har et samarbejde med BetterHome, som er et partnerskab mellem: Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX. 

BetterHome Today kan du få en hurtig vurdering af din bolig, og du tilbydes også en gennemgang af dit hjem.

Priser
Få håndværkerfradrag

Håndværkerfradraget betyder, at du kan trække en del – eller hele - håndværkernes arbejdsløn fra i SKAT. Dermed får du et tilskud til arbejdslønnen for dit udførte arbejde. Reglerne for håndværkerfradraget kan du læse meget mere om på skat.dk. Her kan du blandt andet finde en liste over godkendte ydelser/projekter som du kan opnå fradrag for, hvor meget du årligt kan få i fradrag, hvordan du får fradraget og meget mere.

Få mere information på skat.dk