Sådan får du strøm fra danske vindmøller

I SE Energi & Klima arbejder vi for vedvarende energi, så dine børn og børnebørn også kan vokse op med strøm i kontakten i et sundt miljø.

Vi bruger mange ressourcer på at investere i vindenergi. For os er vindstrøm nemlig et vigtigt skridt på vejen mod en grøn omstilling i Danmark. Derfor kan du hos os købe strøm fra danske vindmøller. Vi kalder det MedVind®.

Få et PRIS:TJEK og hør mere
MedVind er grøn strøm fra danske vindmøller

Hvad er MedVind® – vedvarende energi?

Køber du MedVind®, vil strømmen der kommer ud af din stikkontakt være den samme som den plejer at være. Forskellen er, at vi sikrer - og garanterer dig for - at dit el-forbrug bliver købt fra danske vindmøller.

I praksis fungerer det på den måde, at vi køber oprindelsesgarantier for al den MedVind®, vi sælger til dig og vores andre kunder. Og fordi vi er underlagt revisionskontrol skal vi fremlægge balance mellem, hvor meget klimavenligt strøm vi sælger og indkøber. Sagt på en anden måde, er du med til at øge efterspørgslen på vindstrøm, når du køber MedVind®. Du kan ikke mærke forskel, men det kan miljøet. Det er nemlig godt for vindenergien og for miljøet i Danmark.

Når du køber MedVind®, bidrager du desuden til vedligeholdelse og udvikling af vindmøller. Du kan købe MedVind® som en del af alle vores el-aftaler for kun 2 øre mere pr. kWh. Du tilføjer blot, at el-aftalen skal være MedVind®. For en gennemsnitsfamilie svarer det til ca. 80 kr. ekstra om året på el-regningen.

Hvem kan få vindenergi?

Hos SE kan du få strøm fra danske vindmøller, uanset hvor du bor i Danmark. Og uanset hvilken form for el-aftale, der passer til dit liv. Det er op til, om du vil følge med prisen, når den stiger og falder, eller om du er mere tryg ved at kende prisen længere ud i fremtiden. Du kan tilføje vindenergi (MedVind®) til alle vores el-aftaler for kun 2 øre mere pr. kWh.

Det danske vejr er perfekt til vindenergi fra vindmøller

Hvorfor vindenergi? 

Det danske vejr er perfekt til at udnytte energien fra vindmøller. Og det er vi gode til at profitere af i Danmark. Faktisk er vi verdensmestre. Vi er det land i verden, der har den største andel af el-forbruget fra vindkraft (ca. 40 %). 

3 gode grunde til at vælge vindenergi

  1. En kilde til vedvarende energi
  2. Billig dansk produceret vindstrøm
  3. Lille miljøbelastning og stor energieffekt


Hvad med strømmen, når det ikke blæser? 

Du modtager altid strøm i din stikkontakt, uanset om det er vindstille eller blæsevejr. Men med MedVind® sørger vi for at den mængde strøm du bruger, bliver reserveret hos en af vores mange vindmøller.

Hvor kommer vores vindstrøm fra?

Sammen med PFA ejer vi 222 landvindmøller. Det gør os, og vores medejere, til den største landvindoperatør i Danmark.

Møllerne har i 2017 produceret 412 gWh, hvilket er nok til at dække 95.000 husstandes årlige el-forbrug. Se mere om vores vindproduktion her, og læs mere om hvad vi gør for at styrke den grønne omstilling.


Få en el-aftale med vindenergi, der passer til dig

Lad os først og fremmest tjekke, om du har den el-aftale, der bedst betaler sig for dig. Vi giver dig et vejledende PRIS:TJEK. Altså et tjek, hvor vi kigger på din el-aftale og dit el-forbrug. 

Når vi ved, hvilken el-aftale, der passer bedst til dit liv, så tilføjer vi bare MedVind®. Det koster dig kun 2 øre mere pr. kWh – og så er du garantret strøm fra danske vindmøller.

Udfyld formularen, så ringer vi dig op og finder den MedVind® el-aftale, der er bedst for dig. Det er gratis og uforpligtende. Du kan også ringe til os på 70115070.

Udfyld formularen, så ringer SYD ENERGI Salg A/S dig op og giver et PRIS:TJEK

Navn
Adresse
Adresse skal vælges på listen
Telefonnummer
Email
Mellem kl. 8 og kl. 12
Mellem kl. 12 og kl 16
Efter kl. 16