Hvordan får jeg den billigste el-aftale?

Du vil gerne have billig el. Hvem vil ikke det? Når du søger efter den billigste el-pris, skal du dog huske, at el-priserne svinger mere end benzinpriserne. Så hvad der er den billigste el-pris den ene dag – er ikke nødvendigvis billigst i morgen.

Det betaler sig altså ikke altid at gå efter den el-aftale, der har den billigste el-pris. Det handler også om dit forbrug, og hvem du er som person. Tag det med i dine overvejelser, når du sammenligner el-priser.

El

El-aftaler til ethvert temperament 

Hos SE kan du få flere forskellige el-aftaler. Du kan vælge en aftale hvor prisen følger markedsprisens svingninger op og ned, eller vælge en aftale med en fast pris. Hvad end du er til tryghed og en fast og forudsigelig el-pris. Eller du er den strategiske type, der vil udnytte, at din el-pris fastsættes time for time. Kort fortalt tilbyder vi dig el-aftaler til attraktive el-priser, uanset hvad dit behov er.

Se vores el-aftaler og el-priser

El til indkøbspris – helt reelt

Følg markedspriserne og få el til indkøbspris

Vi anbefaler dig Re:EL, som er el til indkøbspris og et fast abonnement på 19.95 kr/md.

Din kWh pris følger markedspriserne på elbørsen og fastsættes månedligt bagud. Så du kender først din el-pris ved udgangen af hver måned.

Fast lav pris på el i op til 2 år

Kend din el-pris 

Med en Fastpris el-aftale har du mulighed for at låse din el-pris fast på et bestemt prisleje. Hvis du vælger at låse din aftale, når el-prisen er lav, er der penge at spare. Så betaler du nemlig den lave pris, selvom markedsprisen stiger. Du kan få den faste lave pris i helt op til to år.

Få hjælp til at vælge el-aftale

Vi hjælper dig gerne med at finde ud af, om du har den el-aftale, der er bedst for dig. Du kan få et vejledende PRIS:TJEK. Altså en gennemgang af din el-aftale og dit el-forbrug. Her hjælper vi dig med at finde den el-aftale, der passer til dine behov.

Få et gratis PRIS:TJEK og måske en billigere el-aftale

Bliv ringet op af energiselskabet SE
Få overblikket på Min Side

Bliv mere bevidst om dit energiforbrug

Du kan ikke alene spare penge ved at vælge en billig el-aftale. Faktisk kan der være rigtig mange penge at spare ved at optimere dit energiforbrug. Alene det at være opmærksom på dit el-forbrug kan spare dig op til 10% på el-regningen. Det viser alle erfaringer. Hos SE kan du følge dit el-forbrug på Min Side – timer for time.