Forretning med holdbar vækst

Big Future 2025 er et visionsstudie, initieret af SE. Projektet har til formål at udvikle realistiske og holdbare forretningsscenarier for dansk erhvervsliv. 

Omdrejningspunktet har været at undersøge, hvordan vi, som aktører i erhvervslivet, bedst muligt, kan forberede os på fremtiden.

Projektet er udmundet i en vækstrapport med konkrete anbefalinger til, hvordan vi kan ruste os til en fremtid, der blandt andet byder på et enormt vækstpotentiale, men også et øget pres på forsyningskæden. De vigtigste indsigter fra rapporten er samlet i et Executive Summary.Big Future 2015

Hvordan arbejder din virksomhed med holdbar vækst?

Nøglen til vækst i din virksomhed

Vækstrapportens indsigter og anbefalinger fra danske top-ledere kan være nøglen til vækst i din virksomhed. SE Energi & Klimas team af strategiske rådgivere kan hjælpe jer med et målrettet forløb, hvor vi afdækker, hvordan I står i forhold til både megatrends og anbefalinger - og sammen udvikler de initiativer, der kan ruste jer til fremtiden. Vi kan tilbyde følgende:

  • Ledelsespræsentation
  • Big Future Workshop

Big Future Workshop

En skræddersyet 4 timers workshop rettet mod direktion og evt. bestyrelse, der går i dybden med megatrends og anbefalinger i jeres sektor. Output: 1) Et fælles billede af fremtidsscenariet, 2) Et fælles billede af hvordan megatrends påvirker jeres forretning, 3) 4-5 konkrete action points på hvordan I skal arbejde med at skabe en virksomhed, der kan udvikle sig med holdbar vækst.

Ledelsespræsentation

Få Big Future anbefalingerne serveret face to face på 1 time med afsæt i din branches særlige karakteristika. Output: 1) Overordnet indsigt i rapportens konklusioner, 2) ”Gut feel testen” - er der noget at komme efter i min virksomhed?

Advisory Board og vækstpanel

Bag projektet står et uafhængigt Advisory Board, som består af 11 fagligt og erhvervsmæssigt tunge personer, med Ditlev Engel som formand.

Dertil kommer et vækstpanel, bestående af 150 erhvervsledere, som gennem forløbet har haft har mulighed for at byde ind med kommentarer og kritik til Advisory Boardets prioriteringer. Vækstpanelet har desuden haft mulighed for at deltage i interviews og 6 sektorspecifikke workshops.

Advisory Boardets medlemmer:

SE BigFuture
Kontakt
Vil du vide mere om, hvordan SE kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os:

Carsten Lassen

Chef for strategisk Rådgivning
cala@se.dk / +45 2373 9834

Jens Gorm Hansen

Seniorpartnerskabskonsulent
jegh@se.dk / +45 6738 4581