Letbæk Plast
Letbæk Plast

Rådgivning gav besparelser hos Letbæk Plast

12-20-2017

Executive Summary

Tistrup-virksomheden Letbæk Plast har et højt energiforbrug og ønskede at optimere deres energiledelse med henblik på besparelser. I januar 2017 begav de sig sammen med SE Energi & Klima i kast med det, der nu har reduceret deres strømforbrug.

Om Letbæk Plast

  • Michael Bayer Thomsen, direktør i Letbæk Plast
  • Virksomheden er beliggende i Tistrup og har i dag 40 ansatte 
  • Letbæk Plast udvikler løsninger i plast og er specialister i genanvendelse
  • En gennemgang af Letbæk Plasts energiforbrug har nu reduceret deres strømforbruget

Hvad var udfordringen?

– En plastvirksomhed bruger generelt mange kilowatt, og vi havde et ønske om at optimere vores energiledelse på den billigste og mest effektive måde. SE Energi & Klima tilbød en konkurrencedygtig løsning, og de stillede med en række konsulenter, der kunne hjælpe os med vores strømpakke og elforsyning. På den måde fik vi et abonnement, der passede netop til vores virksomhed.

Letbæk Plast

Hvad var løsningen, og hvad har du fået?

– SE Energi & Klima kunne give os det hele i én samlet pakke. Det inkluderer både energi og rådgivning, som vi manglede på det tidspunkt. SE Energi & Klima har kompetencer på tværs, og da vi er et mindre hus med knap så mange kompetencer in house, var det klart en fordel. De kunne hjælpe os bredt, så vi ikke havde behov for et hav af forskellige udbydere.

Hvordan oplevede du processen i forhold til installation og service?

– SE Energi & Klima tilbød et team, der var utrolig kunde- og serviceminded. Vores behandling var derfor rigtig god. Da vi startede, var der selvfølgelig en masse rådgivning mellem parterne, men nu driver vi det lidt mere i stilhed. Vi er dog ikke i tvivl om, at SE Energi & Klima er der, når vi har brug for deres rådgivning.

Hvordan har løsningen hjulpet dig?

– En energirådgiver fra SE Energi & Klima har været med inde og kortlægge hele vores virksomhed i forhold til, hvor vi bruger mest strøm. Ud af det har vi fået konkrete handlingsplaner og tiltag, der har medvirket til, at vi har reduceret den samlede mængde af strøm. Det har i dag givet os en besparelse, som vi er utrolig glade for.

Letbæk Plast

Tilbage til oversigten