LED-lamper til Hjorteparken i Gråsten

Hjorteparken i Gråsten sparede på el-regningen og fik mere behageligt lys

Investeringen er tjent hjem efter 5,7 år.

10 armaturer med miljøvenlige LED-lamper. I den tidligere løsning var hver anden lygte slukket om natten, men nu kører alle lamper. Med det gennemsnitlige forbrug i Hjorteparken vil investeringen være tjent hjem efter 5,7 år.

Anna Kirstine Hansen er bestyrelsesformand i andelsboligforeningen Hjorteparken, som ligger på Dyrhøj i Gråsten. På Annas gade har beboerne enstemmigt valgt ny udendørs gadebelysning med energibesparende LED-lamper fra SE, og det er Anna og de øvrige beboere meget tilfredse med.

– Udover at vi håber at kunne spare mindst et par tusinde kroner om året, så er vi meget glade for, at de nye lamper har et mere behageligt lys. Vores genbo var fx meget ked af det gamle gadelys, som skinnede ind i deres soveværelse, så de måtte have mørklægningsgardiner. Den nye løsning er energivenlig, og autodæmper sig selv om natten.

– Vi fik en super service fra SE. Først kom der en konsulent ud og satte en ”prøvelampe” op i 14 dage, så vi alle kunne se, hvilket lys vi ville få. Efterfølgende har SE været gode til at informere os om alle facetter – fra besparelsen og til det gode råd, at vi jo faktisk kunne sælge de brugte lamper videre. Det var et meget nemt forløb - de kom hurtig og skiftede armaturerne, og nu glæder vi os bare til at se hvor meget vi har sparet på el-regningen.

Har du spørgsmål?

Udfyld dine kontaktinformationer, så ringer vi til dig.
Eller du kan kontakte os på 75188539 eller udelys@se.dk

 

Vil du have de bedste sparetips?

Vil du have nyt om fiberbredbånd og energi til erhverv?

Følg vores nyhedsbrev til erhverv og hør fra os, når vi har noget på hjerte omkring sparetips og tricks, viden fra eksperter på området, kundefortællinger og gode tilbud.

Få tips og tilbud