Hele vejen rundt om din virksomheds energiforbrug 

Hos SE Energi & Klima får du et 360° syn på din virksomheds energiforbrug.

Danske virksomheder er generelt langt fremme, når det gælder energirigtig drift. Men der er altid plads til forbedring.

Vi tilbyder et 360° syn på din virksomheds energiforbrug, og fordelene er til at tage at føle på: Ikke alene vil I kunne realisere solide besparelser på bundlinjen og sikre, at I lever op til alle lovmæssige krav. I vil også skærpe jeres grønne profil over for kunder og samarbejdspartnere, hvilket med god sandsynlighed vil løfte jeres toplinje.

Vindstrøm

El-aftaler

Nogle virksomheder foretrækker fuldstændig ro i budgettet. Andre ønsker at udnytte udsving i markedsprisen. Vi tilbyder en lang række el-aftaler med udgangspunkt i vores erhvervskunders behov og sammensætter gerne en løsning specielt til jer.

Bygherrerådgivning

Rådgivning

Der er gode besparelser at hente ved at kigge nærmere på din virksomheds energiforbrug. Typisk op til 10%. Vores eksperter kan identificere jeres energisyndere og give jer værktøjerne til at sænke forbruget, overholde gældende lovgivning og fremme jeres grønne profil.

CTS Service

Energistyring

Formålet med energistyring er at balancere komfort, forbrug og drift i jeres bygninger. Vi har mere end 25 års erfaring med at installere og servicere brugervenlige energi – og klimastyringsanlæg (CTS) i alt fra produktionshaller til svømmehaller. Vi leverer desuden vores egen dedikerede software, som giver det fulde overblik over jeres energiforbrug.

Kunde hos SE
SE Energi & Klima har integreret CTS-løsninger i Esbjergs rustikke GAME Streetmekka. Ved installering af energirigtige løsninger fra SE Energi & Klima, kan ungdommen i byen nu dyrke deres interesser året rundt.

Tilskud til energiforbedringer i erhvervsvirksomheder

Hos SE Energi & Klima kan give dig indsigt og overblik over de muligheder, du og din virksomhed har for at spare på energien.

Se videoen og læs mere her

Få overblik på Min Side Erhverv

Log dig på Min Side Erhverv og få adgang til alt, hvad du har brug for at vide om din virksomheds el-aftale. Tjek energiforbruget og se dine regninger. Nemt og hurtigt. 

Min side