Hele vejen rundt om din virksomheds energiforbrug 

Hos SE Energi & Klima får du et 360° syn på din virksomheds energiforbrug.

Danske virksomheder er generelt langt fremme, når det gælder energirigtig drift. Men der er altid plads til forbedring.

Vi tilbyder et 360° syn på din virksomheds energiforbrug, og fordelene er til at tage at føle på: Ikke alene vil I kunne realisere solide besparelser på bundlinjen og sikre, at I lever op til alle lovmæssige krav. I vil også skærpe jeres grønne profil over for kunder og samarbejdspartnere, hvilket med god sandsynlighed vil løfte jeres toplinje.

Forklaring til Energiforbedring
El-aftaler

El-aftaler

Vi skræddersyer el-aftaler til vores erhvervskunder og sammensætter i dialog med dig en løsning, der dækker din virksomheds specifikke behov.

Rådgivning

Rådgivning

Vi hjælper med at identificere energisynderne i virksomheden og giver jer værktøjerne til at sænke forbruget, overholde gældende lovgivning og fremme den grønne profil.

Energistyring

Energistyring

Vi tilbyder dedikeret energistyrings software til styring og overvågning af hele din virksomheds energiforbrug. Vi fokuserer på præcision og komfort.

Tilskud til energiforbedringer i erhvervsvirksomheder

Hos SE Energi & Klima kan give dig indsigt og overblik over de muligheder, du og din virksomhed har for at spare på energien.

Se videoen og læs mere her

Få overblik på Min Side Erhverv

Log dig på Min Side Erhverv og få adgang til alt, hvad du har brug for at vide om din virksomheds el-aftale. Tjek energiforbruget og se dine regninger. Nemt og hurtigt. 

Min side