Hele vejen rundt om din virksomheds energiforbrug 

Hos SE Energi & Klima får du et 360° syn på din virksomheds energiforbrug.

Danske virksomheder er generelt langt fremme, når det gælder energirigtig drift. Men der er altid plads til forbedring.

Vi tilbyder et 360° syn på din virksomheds energiforbrug, og fordelene er til at tage at føle på: Ikke alene vil I kunne realisere solide besparelser på bundlinjen og sikre, at I lever op til alle lovmæssige krav. I vil også skærpe jeres grønne profil over for kunder og samarbejdspartnere, hvilket med god sandsynlighed vil løfte jeres toplinje.

El-aftaler

El-aftaler

Nogle virksomheder foretrækker fuldstændig ro i budgettet. Andre ønsker at udnytte udsving i markedsprisen. Vi tilbyder en lang række el-aftaler med udgangspunkt i vores erhvervskunders behov og sammensætter gerne en løsning specielt til jer.

Rådgivning

Rådgivning

Der er gode besparelser at hente ved at kigge nærmere på din virksomheds energiforbrug. Typisk op til 10%. Vores eksperter kan identificere jeres energisyndere og give jer værktøjerne til at sænke forbruget, overholde gældende lovgivning og fremme jeres grønne profil.

Energistyring

Få overblik med Energiindsigt

Energiindsigt er et webbaseret software-værktøj, der hjælper din virksomhed med at få overblik over energiforbruget. Så kan I blive endnu mere effektive og målrettede i jeres arbejde med at minimere omkostningerne til energi.

Tilskud til energiforbedringer i erhvervsvirksomheder

Hos SE Energi & Klima kan give dig indsigt og overblik over de muligheder, du og din virksomhed har for at spare på energien.

Se videoen og læs mere her

Få overblik på Min Side Erhverv

Log dig på Min Side Erhverv og få adgang til alt, hvad du har brug for at vide om din virksomheds el-aftale. Tjek energiforbruget og se dine regninger. Nemt og hurtigt. 

Min side