Vi støtter elitesporten i regionen – og det betaler sig

Sponsering skal skabe synlighed og opmærksomhed omkring vores brand. Det sker især gennem vores sportslige sponsorater med regionale fyrtårne; EfB og navnesponsoratet på SE Arena i Vojens.

Fyrtårnene er indgang til den brede idræt 

Sponsorater giver SE og Stofa adgang til at formidle vores værdier til et bredt publikum i regionen. Dels via tilskuere og dels via den store medieomtale. Alt sammen til gavn og glæde for SE og Stofa - og dermed også for andelshaverne i regionen.EfB 

SE og Stofa er Super Elite Partner hos EfB, som spiller i landets bedste fodboldrække. Samarbejdet med fodboldklubben er med til at øge kendskabet til SE og vores aktiviteter i regionen. Derudover kommer vi med i et stærkt netværk som tæller en masse virksomheder fra regionen.

SønderjyskE

Som navnesponsor for SønderjyskEs ishockeyhjemmebane SE Arena er SE tæt på elitesporten i regionen. Ligesom ved EfB, er sponsoratet med til at øge kendskabet til vores virksomhed samtidig med, at vi får åbnet døren op til SønderjyskEs store netværk.SE's kunder får også kontante fordele

Oplevelser er en stor og vigtig del af vores sponsorater. Vi har VIP-pladser til hver kamp både hos EfB fodbold og SønderjyskE ishockey. Vi bruger billetterne til eksisterende og potentielle storkunder. Derudover har vi også tribunebilletter, som vi bruger til privatkunder - bl.a. til kunder, som har en el-aftale. 

Vi tager ansvar 

Vi engagerer os også i erhvervs-, uddannelses-, forenings- og kulturlivet i vores kunders og andelshaveres område. Derfor har vi oprettet SE Vækstpulje og SE Vækstpulje Nyfors.

Priser

Søg sponsormidler hos SE

I SE arbejder vi for at give tilbage til det samfund vi er en del af. Dette sker på flere måder, bl.a. gennem sponsorater – store som små. Til dette formål har vi oprettet SE Vækstpulje og SE Vækstpulje Nyfors. I disse puljer kan du ansøge om midler til din fodboldklub, dit velgørenhedsarrangement og mange andre formål.