Nye kilte til Sønderborg Pipes and Drums

Sønderborg Pipes and Drums spreder glæde ved at spille skotsk sækkepibemusik. For nylig blev bandet selv glædeligt overrasket, da de modtog besked om støtte fra SE Vækstpulje på 50.000 kroner til nye kilte.
Læs mere

Spejdere får ny energi

Formanden for Augustenborgspejderne i Sydjylland vil gerne vise børnene, hvordan man passer på miljøet. Det er en naturlig del af den læring, spejderlivet fører med sig.
Læs mere

Livestreaming i verdensklasse: Nye højder på sportsbegivenheder

Efter støtte fra SE Vækstpulje på 250.000 kroner har den spanske livestreaming-virksomhed Telewander for alvor sat gang i udviklingen. Teknologien er på plads, og nu drømmer de om nye højder i samarbejde med Stofa.
Læs mere
aabenraabasket
12-12-2016

Kørestolsbasket i Aabenraa hitter

SE Vækstpulje har støttet Aabenraa Handicap Idræt med 65.000 kroner til opstart af kørestolsbasket og -tennis. Basket er allerede så populært, at foreningen har brug for flere kørestole.

Læs mere
aabenraabasket
over jerstal
12-08-2016

Det lysner i Over Jerstals nyanlagte bypark

Nye lamper sørger nu for lys og tryghed i Over Jerstal Bypark.

Læs mere
over jerstal
sonderborgroklub
10-10-2016

Millioninvestering skal modernisere traditionsrig sønderjysk roklub

Når Sønderborg Roklub runder et skarpt hjørne med 100-års jubilæum i 2021 bliver det formentlig i helt moderne klæder. Klubben har allerede sparet 750.000 kroner sammen til stort renoveringsprojekt og har blandt andet modtaget støtte fra SE Vækstpulje på 250.000 kroner. Kasserer i klubben, Gerner Petersen, er optimistisk, og søger fortsat om midler fra større fonde.

Læs mere
sonderborgroklub
universe
09-13-2016

3D-print vækker stor begejstring: Børn og unge sætter kurs mod naturvidenskaben

Flere organisationer vil lære den danske ungdom at tænke innovativt. Med støtte fra SE Vækstpulje på 99.960 kr. investerer Fonden Universe Science Park i 3D-printere til undervisningsbrug. Det skal vække elevers begejstring for teknologi og så frøet for en naturvidenskabelig uddannelse.

Læs mere
universe
1 2 3 4 5 Alle nyheder
;