Papirkunst som nyt turistmål i Nordjylland

Fra marts 2018 bliver et nyt turistmål føjet til landkortet, når Center for Papirkunst åbner i Nordjylland – nærmere bestemt i Hune ved Blokhus. Det bliver Danmarks første museum for papirkunst.
Læs mere

El-færgen: Klassens gode eksempel

El-færgen til Ærø er et glimrende eksempel på den grønne omstilling i Danmark, som SE Vækstpulje også ønsker at bakke op om.
Læs mere

Lysten skal drive Gølbåden til søs

Takket være frivillige kræfter skal den bevaringsværdige Gølbåd fra 1908 endnu en gang ud at sejle på Limfjorden. Arbejdet med at restaurere båden tager form, og allerede senere på året kan båden igen søsættes.
Læs mere
05-01-2018

Bevaringsværdigt vandkraftværk får ny energi

Siden middelalderen har den sønderjyske Tørning Å mellem den jyske højderyg og Lillebælt leveret energi til beboerne på egnen. Den producerer forsat strøm til, hvad der svarer til forbruget i 100 parcelhuse.

Læs mere
05-04-2017

Nye kilte til Sønderborg Pipes and Drums

Sønderborg Pipes and Drums spreder glæde ved at spille skotsk sækkepibemusik. For nylig blev bandet selv glædeligt overrasket, da de modtog besked om støtte fra SE Vækstpulje på 50.000 kroner til nye kilte.

Læs mere
02-07-2017

Spejdere får ny energi

Formanden for Augustenborgspejderne i Sydjylland vil gerne vise børnene, hvordan man passer på miljøet. Det er en naturlig del af den læring, spejderlivet fører med sig.

Læs mere
01-25-2017

Livestreaming i verdensklasse: Nye højder på sportsbegivenheder

Efter støtte fra SE Vækstpulje på 250.000 kroner har den spanske livestreaming-virksomhed Telewander for alvor sat gang i udviklingen. Teknologien er på plads, og nu drømmer de om nye højder i samarbejde med Stofa.

Læs mere
1 2 3 4 5 6 Alle nyheder
;