aabenraabasket

Kørestolsbasket i Aabenraa hitter

SE Vækstpulje har støttet Aabenraa Handicap Idræt med 65.000 kroner til opstart af kørestolsbasket og -tennis. Basket er allerede så populært, at foreningen har brug for flere kørestole.
Læs mere
aabenraabasket
over jerstal

Det lysner i Over Jerstals nyanlagte bypark

Nye lamper sørger nu for lys og tryghed i Over Jerstal Bypark.
Læs mere
over jerstal
sonderborgroklub

Millioninvestering skal modernisere traditionsrig sønderjysk roklub

Når Sønderborg Roklub runder et skarpt hjørne med 100-års jubilæum i 2021 bliver det formentlig i helt moderne klæder. Klubben har allerede sparet 750.000 kroner sammen til stort renoveringsprojekt og har blandt andet modtaget støtte fra SE Vækstpulje på 250.000 kroner. Kasserer i klubben, Gerner Petersen, er optimistisk, og søger fortsat om midler fra større fonde.
Læs mere
sonderborgroklub
universe
09-13-2016

3D-print vækker stor begejstring: Børn og unge sætter kurs mod naturvidenskaben

Flere organisationer vil lære den danske ungdom at tænke innovativt. Med støtte fra SE Vækstpulje på 99.960 kr. investerer Fonden Universe Science Park i 3D-printere til undervisningsbrug. Det skal vække elevers begejstring for teknologi og så frøet for en naturvidenskabelig uddannelse.

Læs mere
universe
08-30-2016

SE Vækstpulje-midler skaber Esbjergs første eSport-klub

Med 80.000 kroner fra SE Vækstpulje får fodboldklubben SGI fra det nordlige Esbjerg nu mulighed for at ombygge klublokaler og tilbyde eSport som de første i byen. Mogens Jensen, kulturordfører hos Socialdemokratiet, hilser tiltaget velkommen.

Læs mere
skrydstrup
08-03-2016

Lokale svæveflyvere ser frem til god dialog i luften

Flyvestation Skrydstrup Svæveflyveklub har modtaget 30.000 kroner fra SE Vækstpulje. Pengene er øremærket nye flyve-radioer, som vil give optimale rammer i luften.

Læs mere
skrydstrup
haderslev
07-26-2016

Dambaaden Haderslev

200.000 kroner fra SE Vækstpulje hjælper lokal initiativgruppe i arbejdet med at genoprette dambådssejling og igen gøre Haderslev Dam til en turistattraktion. Gruppen bag initiativet er to millioner kroner fra at nå budgettet.

Læs mere
haderslev
1 2 3 4 Alle nyheder
;