Spejdere får ny energi

Formanden for Augustenborgspejderne i Sydjylland vil gerne vise børnene, hvordan man passer på miljøet. Det er en naturlig del af den læring, spejderlivet fører med sig.
Læs mere

Livestreaming i verdensklasse: Nye højder på sportsbegivenheder

Efter støtte fra SE Vækstpulje på 250.000 kroner har den spanske livestreaming-virksomhed Telewander for alvor sat gang i udviklingen. Teknologien er på plads, og nu drømmer de om nye højder i samarbejde med Stofa.
Læs mere
aabenraabasket

Kørestolsbasket i Aabenraa hitter

SE Vækstpulje har støttet Aabenraa Handicap Idræt med 65.000 kroner til opstart af kørestolsbasket og -tennis. Basket er allerede så populært, at foreningen har brug for flere kørestole.
Læs mere
aabenraabasket
over jerstal
12-08-2016

Det lysner i Over Jerstals nyanlagte bypark

Nye lamper sørger nu for lys og tryghed i Over Jerstal Bypark.

Læs mere
over jerstal
sonderborgroklub
10-10-2016

Millioninvestering skal modernisere traditionsrig sønderjysk roklub

Når Sønderborg Roklub runder et skarpt hjørne med 100-års jubilæum i 2021 bliver det formentlig i helt moderne klæder. Klubben har allerede sparet 750.000 kroner sammen til stort renoveringsprojekt og har blandt andet modtaget støtte fra SE Vækstpulje på 250.000 kroner. Kasserer i klubben, Gerner Petersen, er optimistisk, og søger fortsat om midler fra større fonde.

Læs mere
sonderborgroklub
universe
09-13-2016

3D-print vækker stor begejstring: Børn og unge sætter kurs mod naturvidenskaben

Flere organisationer vil lære den danske ungdom at tænke innovativt. Med støtte fra SE Vækstpulje på 99.960 kr. investerer Fonden Universe Science Park i 3D-printere til undervisningsbrug. Det skal vække elevers begejstring for teknologi og så frøet for en naturvidenskabelig uddannelse.

Læs mere
universe
08-30-2016

SE Vækstpulje-midler skaber Esbjergs første eSport-klub

Med 80.000 kroner fra SE Vækstpulje får fodboldklubben SGI fra det nordlige Esbjerg nu mulighed for at ombygge klublokaler og tilbyde eSport som de første i byen. Mogens Jensen, kulturordfører hos Socialdemokratiet, hilser tiltaget velkommen.

Læs mere
1 2 3 4 5 Alle nyheder
;