SE-koncernen

Vi kæmper hver dag for mere bæredygtig energi og bedre digital kommunikation ved at udfordre vanetænkning og sætte nye standarder til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark.

SE Logo
SE lokation

Organisation 

SE er en moderne energi- og telekoncern, der blandt andet leverer el, energi-effektiviseringer, bredbånd og kabel-tv til vores godt 1 million kunder.

Koncernen, som vi kender den i dag, er skabt gennem en række fusioner og opkøb. Senest med fusionen med det nordjyske energiselskab Nyfors og købet af Boxer TV.

Som andelsselskab er vi ejet af vores mere end 320.000 andelshavere, som bor i vores forsyningsområder i Syddanmark og Nordjylland. Foruden dem servicerer vi tele-kunder over hele landet.

Vores hovedsæde ligger i Esbjerg. Derudover har vi afdelinger i hele landet, som tilsammen huser vores ca. 1.500 medarbejdere.

Mød vores ledelse her: Direktionbestyrelse og repræsentantskab. Se også organisationsdiagram og juridisk struktur.

Vi tager ansvar for klimaet

Hos SE tager vi hånd om klimamålsætningen: Danmark skal være fossilfrit i 2050. Derfor investerer vi massivt i vedvarende energi og rådgiver virksomheder om, hvordan de kan spare energi i produktionen.

Få rådgivning og spar energi


25 millioner til lokalsamfundet

Har du et projekt, der skaber lokal energi og fremmer udviklingen i Syd- og Sønderjylland? SE Vækstpulje deler årligt op til 15 millioner kroner ud til alt lige fra legepladser til iværksætteri og kultur i regionen.

Se mere om SE Vækstpulje

SE Vækstpulje Nyfors er vores nordjyske vækstpulje. Puljen uddeler årligt op til 10 millioner kroner til regional udvikling i SE’s nordjyske forsyningsområde (det tidligere Nyfors-område).

Se mere om SE Vækstpulje Nyfors