SE-koncernen

Vi kæmper hver dag for mere bæredygtig energi og bedre digital kommunikation ved at udfordre vanetænkning og sætte nye standarder til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark.

SE Logo
Forsyningsområde hos SE og Stofa

Organisation 

Et førende energi- og teleselskab

SE blev skabt ved en fusion i april 2006 som et regionalt el-selskab. Siden har vi bevæget os stadig mere ind i energi- og kommunikationsbranchen. Senest med fusionen med det nordjyske energiselskab Nyfors samt opkøbet af DONGs landbaserede vindmøller og Stofa, Danmarks næststørste leverandør af kabel-tv. Derfor hedder vi ikke længere Syd Energi, men SE.

I dag er SE således en moderne energi- og telekoncern, der bl.a. leverer el, energi-effektiviseringer, bredbånd og kabel-tv til vores over 725.000 kunder.

Vores hovedsæde ligger i Esbjerg, men vi har aktiviteter i hele landet og dækker flere forsyningsområder i Syddanmark og i Nordjylland på i alt mere end 8.250 km2. Vi servicerer ca. 316.000 husstande i regionerne med strøm – og disse udgør vores andelshavere og ejere. Derudover har vi flere afdelinger rundt om i landet, som huser vores omkring 1.500 servicemindede medarbejdere.

Mød vores ledelse her: Direktion, bestyrelse og repræsentantskab. Se også organisationsdiagram og juridisk struktur.

Vi tager ansvar for klimaet

Hos SE tager vi hånd om klimamålsætningen: Danmark skal være fossilfrit i 2050. Derfor investerer vi massivt i vedvarende energi og rådgiver virksomheder om, hvordan de kan spare energi i produktionen.

Få rådgivning og spar energi


20 millioner til lokalsamfundet

Har du et projekt, der skaber lokal energi og fremmer udviklingen i Syd- og Sønderjylland? Så støtter vi det gerne. Vi har etableret SE Vækstpulje, hvor vi giver tilskud til alt lige fra legepladser til uddannelsesinstitutioner i regionen.

Søg SE Vækstpulje

SE Vækstpulje Nyfors er en nordjysk version, som årligt uddeler op til fem millioner kroner til regional udvikling i det tidligere Nyfors-område.

Søg SE Vækstpulje Nyfors