SE-koncernen

Vi kæmper hver dag for mere bæredygtig energi og bedre digital kommunikation ved at udfordre vanetænkning og sætte nye standarder til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark.

SE Logo
SE lokation

Organisation 

Et førende energi- og teleselskab

SE blev skabt ved en fusion i april 2006 som et regionalt el-selskab. Siden har vi bevæget os stadig mere ind i energi- og kommunikationsbranchen. Senest med købet af Boxer TV og fusionen med det nordjyske energiselskab Nyfors.

I dag er SE således en moderne energi- og telekoncern, der bl.a. leverer el, energi-effektiviseringer, bredbånd og kabel-tv til vores godt 1 million kunder.

Vores hovedsæde ligger i Esbjerg, men vi har aktiviteter i hele landet og dækker flere forsyningsområder i Syddanmark og i Nordjylland på i alt mere end 8.250 km2. Vi servicerer ca. 316.000 husstande i regionerne med strøm – og disse udgør vores andelshavere og ejere. Derudover har vi flere afdelinger rundt om i landet, som huser vores omkring 1.500 servicemindede medarbejdere.

Mød vores ledelse her: Direktion, bestyrelse og repræsentantskab. Se også organisationsdiagram og juridisk struktur.

Vi tager ansvar for klimaet

Hos SE tager vi hånd om klimamålsætningen: Danmark skal være fossilfrit i 2050. Derfor investerer vi massivt i vedvarende energi og rådgiver virksomheder om, hvordan de kan spare energi i produktionen.

Få rådgivning og spar energi


30 millioner til lokalsamfundet

Har du et projekt, der skaber lokal energi og fremmer udviklingen i Syd- og Sønderjylland? SE Vækstpulje deler årligt op til 15 millioner kroner ud til alt lige fra legepladser til uddannelsesinstitutioner i regionen.

Se mere om SE Vækstpulje

SE Vækstpulje Nyfors er vores nordjyske vækstpulje. Puljen uddeler årligt op til 15 millioner kroner til regional udvikling i SE’s nordjyske forsyningsområde (det tidligere Nyfors-område).

Se mere om SE Vækstpulje Nyfors