SE-koncernen

Gennem vores selskaber skaber SE højkvalitets-infrastruktur og innovative produkter. Dermed omfavner vi den digitale revolution og understøtter den grønne omstilling. Vi tror på, at det skaber gode kundeoplevelser, vækst og arbejdspladser – også uden for de store byer.

Vi ønsker at gøre fremtidens digitale løsninger enkle og håndterbare, være tæt på forbrugerne samt levere en god og nærværende service. Vi lægger vægt på pålidelighed og tager ansvar – også for de digitale teknologiers skyggesider.

Læs mere om vores selskaber herunder:

SE-koncernen
SE Energi og Klima

I SE Energi & Klima er omdrejningspunktet energi- og klimaløsninger til privatkunder og erhvervslivet. Vi er desuden blandt Danmarks bedste, når det kommer til klima- og energieffektivisering.

Evonet

Evonet driver, vedligeholder og udbygger et elnet, som forsyner 325.000 hjem og virksomheder i Syd- og Sønderjylland og dele af Nordjylland. Vi ejer elnettet og elmålerne, og vi distribuerer strømmen frem til din bolig eller virksomhed.

SE Blue Renewables

SE Blue Renewables er et partnerskab mellem PFA Pension og SE. SE Blue Renewables driver ca. 250 landvindmøller og er dermed en af de største landvindeoperatører i Danmark. SE Blue Renewables producerer vindstrøm med forholdsvis lave og stabile omkostninger, som vil komme Danmarks grønne omstilling til gavn.

Boxer

Boxer udbyder digitalt tv distribueret via det landsdækkende, jordbaserede tv-sendenet og er i dag blandt Danmarks største tv-udbydere med mere end en kvart mio. husstande. Boxer tilbyder fuld fleksibilitet og frit valg af tv-kanaler, hvor man selv vælger de betalingskanaler, man ønsker.

Stofa

Stofa er Danmarks næststørste leverandør af tv, bredbånd og telefoni. Vi forsyner danske husstande med tv- og radiosignaler. Og vi leverer kabel-tv i tæt samarbejde med en lang række antenne-, bolig-, og grundejerforeninger samt kommuner.

Stofa Erhverv

Stofa Erhverv leverer telekommunikationsløsninger til erhvervslivet. Vi tilbyder alt fra cloudløsninger og hjemmearbejdspladser til telefoni og lukkede netværk.

SE Wholesale er en separat enhed i SE koncernen

SE Wholesale

SE Wholesale er en separat enhed i SE koncernen.

SE Wholesale samarbejder med teleindustrien om køb og salg af bredbåndskapacitet på tværs af geografi og ejerskab. SE Wholesale køber fiberbredbånd hos andre teleselskaber, der tilsvarende kan have behov for fiberkapacitet til erhvervskunder inden for SE’s forsyningsområde, der er Danmarks mest fiberintensive region.