SE-koncernen

Vi etablerer og driver vital infrastruktur, som understøtter grøn omstilling og gør Danmark mere digitalt. 

Vi er et andelsselskab, ejet af dig og mig. For dig betyder det, at du kan få indflydelse på vores udvikling lokalt, regionalt og nationalt. 

Læs mere om os som andelsselskab
SE lokationer i Danmark

Organisation 

SE a.m.b.a. er et forbrugerejet andelsselskab med hovedsæde i Esbjerg. SE-koncernen er den stolte ejer af Stofa og Boxer TV, så vi har aktiviteter i hele landet. Men vores andelshavere – og dermed ejere – udgøres af ca. 324.000 husstande og virksomheder i vores forsyningsområder i Syd- og Nordjylland. Har du en elinstallation/elmåler i vores forsyningsområde, så er du medejer af SE.

Vores hovedsæde ligger i Esbjerg. Derudover har vi afdelinger i hele landet, som tilsammen huser vores ca. 1.500 medarbejdere.


Mød vores ledelse her: Direktionbestyrelse og repræsentantskab. Se også organisationsdiagram og juridisk struktur.

Vi tager ansvar for klimaet

Hos SE støtter vi op om klimamålsætningen: Danmark skal være fossilfrit i 2050. Derfor investerer vi massivt i vedvarende energi og rådgiver virksomheder om, hvordan de kan spare energi i produktionen.

Få rådgivning og spar energi


25 millioner til lokalsamfundet

 

Har du et projekt, der skaber lokal energi og fremmer udviklingen i Syd- og Sønderjylland? SE Vækstpulje deler årligt op til 15 millioner kroner ud til alt lige fra legepladser til iværksætteri og kultur i regionen.

Se mere om SE VækstpuljeSE Vækstpulje Nyfors er vores nordjyske vækstpulje. Puljen uddeler årligt op til 10 millioner kroner til regional udvikling i SE’s nordjyske forsyningsområde (det tidligere Nyfors-område).

Se mere om SE Vækstpulje Nyfors