Fremtidens el-selskab og telekoncern

SE er mere end et el-selskab. Vi er også en telekoncern. Derfor kæmper vi hver dag for både bæredygtig energi og for en bedre digital kommunikation.

Kundeejet el-selskab og telekoncern

SE er en kundeejet energi- og telekoncern - et moderne andelsselskab mere end 316.000 andelshavere. Vores kerneforretning knytter sig til handel, distribution og rådgivning på energiområdet samt højhastighedsbredbånd, kabel-tv, telefoni og erhvervsløsninger på det digitale område.

SE Energi og Klima Illustration

El, energirådgivning, bredbånd og kabel-tv

Vores organisation består af to forretningsben: ”Energi og Klima” og ”Stofa”. Kernen i vores forretning er derfor også koncentreret om to områder: Handel med el, distribution af el og rådgivning på energiområdet på den ene side. Og højhastigheds-bredbånd og kabel-tv på det den anden.

Stofa kæmper hver dag for endnu bedre digitale oplevelser til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark.

Hvem er vi som telekoncern?

Stofa er Danmarks 2. største leverandør af tv, bredbånd og telefoni. Det er os, der sørger for tv- og radiosignaler til danske husstande. Vi leverer desuden kabel-tv i tæt samarbejde med en lang række antenne-, bolig-, og grundejerforeninger samt kommuner.

SE Energi & Klima kæmper hver dag for mere bæredygtig energi i Danmark

Hvem er vi som el-selskab?

I ”Energi og Klima” er omdrejningspunktet energi- og klimaløsninger til privatkunder og virksomheder. Vi leverer bl.a. strøm til husstande og virksomheder og tager os af drift og udvikling af den elbaserede infrastruktur i Syd- og Sønderjylland. Vi varetager desuden salg og kundeservice i forhold til el og gas samt energiløsninger.

Spar på el – et fælles ansvar

Hos SE mener vi, at vores fælles ressourcer er vores fælles ansvar. Derfor har vi valgt at være et af de el-selskaber, der gør en aktiv indsats for at guide vores kunder mod et fornuftig elforbrug. Små ændringer i el-vanerne kan gøre en stor forskel til gavn for miljøet og for økonomien.

El-selskabet som det gode eksempel

Vi prøver selv at gå forrest og sætte det gode eksempel. Derfor er vi er stolte af at være et el-selskab, der har hjemme i Danmarks største passivhus. Vores kontorbygning er Co2 neutral og bruger mindre energi, end driften kræver. Vores energirigtige domicil har bl.a. også vundet ”Miljøprisen” i 2013.

Hvorfor vælge SE frem for andre el-selskaber?

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge SE som dit el-selskab, hvad end du er privat person eller skal vælge på din virksomheds vegne. Her finder du nogle af de mange fordele, du får med i købet hos SE. Tag dem med i dine overvejelser, når du sammenligner el-selskaber.

  • Få en el-aftale der matcher dine behov
  • Få gode el-sparetips og rådgivning om energi
  • Få et el-selskab med en grøn profil
  • Få kundeservice du ikke har fået før – hjælpsomme og lynhurtige
  • Få adgang til at følge el-forbruget på "Min side" 
  • Få hjælp til at forstå el-regningen
  • Få kun én el-regning, hvis du bor i vores forsyningsområde
  • Få gratis PRIS:TJEK og sikkerhed for, at du har el-aftale, der bedst betaler sig

Har du eller din virksomhed den rigtige el-aftale?

Få et gratis PRIS:TJEK og lad os regne på, om du eller din virksomhed har den el-aftale, der bedst betaler sig. Det er gratis og uforpligtende.

Ring til os på 70115070 eller lad os ringe dig op.

Få et gratis PRIS:TJEK og måske en billigere el-aftale

Bliv ringet op af energiselskabet SE