Energitilskud forbedrer din hakkebøf

Hakkebøf med bløde løg er en populær dansk ret, og der er stor sandsynlighed for, at de fleste ved spisebordet har spist løg fra Gyldensten Gods på Fyn – landets største løgproducent. Det er dog nok de færreste, der tænker over, at produktion af løg kræver meget energi. Med hjælp fra SE’s energirådgivning har Gyldensten Gods dog nedbragt omkostningerne betydeligt.
Læs mere

Hurtigt internet er luksus for studerende

Som studerende må man ofte gå på kompromis for at få økonomien til at løbe rundt. ”Hurtigt internet er en luksusvare, ” siger en studerende, men det behøver det ikke være.
Læs mere

Hurtigt internet kan trække københavnere til provinsen

Fremtiden er digital. Det gælder for Danmarks landområder lige såvel som i storbyerne. Men det
er svært at følge med, hvis selve fundamentet – en stærk internetforbindelse – mangler. SE-koncernen har derfor afsat 300 mio. kroner til at sikre hurtigt internet til at gøre provinsen mere digital.
Læs mere
08-01-2017

Madspildsjægere hjælper SE-koncernen

SE-koncernen satte i 2016 for alvor fokus på madspild. Koncernen fik professionel hjælp af madspildsjægere fra Teknologisk Instituts division ArgoTech til at reducere madspild i kantinerne. Det råderum, som reduktionen af madspild skabte, udnytter SE til mere økologi.

Læs mere
1 Alle nyheder
;