Vital Infrastruktur

Gennem vores el-, coax- og fibernet forsyner vi danskerne med strøm og internet. 

Både strøm og internet er uundværligt i de danske hjem, og i SE-koncernen ser vi det som vores ansvar at yde en høj forsyningssikkerhed og at digitalisere Danmark – også hvor det er svært.

Strøm i kontakten

En af vores helt centrale kerneopgaver i SE-koncern er at levere en stabil el-forsyning til vores kunder. De skal kunne regne med strøm i kontakten hele året, hvert minut.

Vi er derfor også stolte over, at beboere i vores forsyningsområder oplever at være uden strøm i færre minutter end en gennemsnitlig dansker – og at der er strøm i kontakten 99,9% af tiden.

Vi arbejder løbende på at udbygge, drive og vedligeholde vores el-net på intelligent vis, så vi fortsat kan sikre den høje forsyningssikkerhed.

El
Vi digitaliserer Danmark

Vi digitaliserer Danmark – også hvor det er svært

Det er et langt, sejt træk at etablere digital infrastruktur i de yderste kroge af Danmark.

Ved at grave fibernet ud til vores andelshavere i både Syddanmark og Nordjylland tager vi som virksomhed ansvar for at muliggøre fremtidens digitale samfund. Samtidig opgraderer vi coax-nettet andre steder i landet, så kunderne her også kan få lynhurtige internetforbindelser.

At digitalisere Danmark er et helt grundlæggende strategisk fokus for SE-koncernen.

Hurtigt internet kan trække københavnere til provinsen

Fremtiden er digital. Det gælder for Danmarks landområder lige såvel som i storbyerne. Men det er svært at følge med, hvis selve fundamentet – en stærk internetforbindelse – mangler. 

I SE-koncernen har vi afsat 300 millioner kroner til at sikre hurtigt internet til at gøre provinsen mere digital.

Læs hele historien her

SE opretter egen bredbÄndspulje