Samarbejde og partnerskaber

SE-koncernens fokus på samarbejde og partnerskab er med til at reducere risikoen for, at vi ikke kan tilbyde vores kunder de mest innovative og bæredygtige løsninger på markedet. Derfor vil vi blive ved med at finde svar sammen med andre, både i Danmark og internationalt.

Det mest bemærkelsesværdige på koncernniveau er her samarbejdet med Google™ og Kaon Media om at udvikle en Android TV-boks. På dansk jord har vi blandt andet etableret et banebrydende partnerskab med AN-TV i Aalborg, om at styrke hele den nordjyske hovedstads digitaliseringsrejse.

Aftale

Samarbejde skaber samfundsværdi

Prioritering af samarbejde gælder på flere niveauer. Som koncern ser vi det som et ansvar at sprænge døre og siloer, lukke nyt ind og have et tæt samspil med iværksættere og SMV’er.

Det koster i timer og ind imellem også i budgettet, men vi høster til gengæld værdifuld læring. Det har vi ikke mindst gjort i regi af Next Step Challenge de seneste tre år – og fremover løftes konceptet videre i regi af Scale-Up Denmark.

SE samarbejder med bla. Project Zero, CLEVER og Blue Equity om grøn omstilling

Sammen om grøn omstilling

Vi har i 2016 fortsat vores engagement i en række samarbejdsrelationer, hvor vi er med til at investere i grøn omstilling:

  • Med Project Zero arbejder vi sammen med bl.a. Danfoss, DONG Energy og Nordea-fonden om at gøre Sønderborg CO2-neutral inden 2029 (www.projectzero.dk).
  • Gennem medejerskab af CLEVER støtter vi udbredelsen af el- og hybridbiler (www.clever.dk).
  • I Blue Equity har vi sammen med PFA Pension og en række andre investorer siden 2013 tilført kapital, kompetencer og netværk til virksomheder, der profiterer af omstillingen mod mere energi- og miljøeffektive løsninger (www.blue.dk).


Derudover samarbejder vi tæt med blandt andre Dansk Energi, Teleindustrien, Brancheforeningen for Forbrugerelektronik og Dansk Industri om at påvirke rammevilkårene i vores brancher.