SE støtter Red Barnet – du kan også være med

SE har siden 2012 indsamlet penge til Red Barnets vigtige arbejde i Danmark. Som kunde hos SE kan du også være med til at give noget tilbage til Red Barnet. Tegn en el-aftale med SE - støt os - støt de gode formål.

Red Barnet

SE har siden 2012 samlet penge ind til Red Barnets vigtige arbejde med familieoplevelsesklubber. De lokale klubber giver hver måned børnene og deres familier gode, nærværende oplevelser, så udsatte børn får nogle af de samme oplevelser som deres kammerater, på trods af at mor og far ikke har så meget overskud, enten økonomisk eller mentalt. Frivilligkonsulent i Red Barnet, Jan Due-Christensen, siger:

”SE er en foregangsvirksomhed i Red Barnet. Det skyldes dels cykelløbet SE Touren, som i en årrække samlede i alt 1,7 millioner kroner ind til Red Barnets arbejde i region Syddanmark, men også de medarbejderrelaterede aktiviteter, som sidenhen har bidraget med over 100.000 kr. om året. Den slags virksomheder er der ikke mange af i Danmark, og der er ingen tvivl om, at SE har nogle erfaringer, som andre virksomheder kunne lade sig inspirere sig af. Jeg ser SE som ambassadør for en involverende og medarbejderdrevet CSR-profil, der forstår balancen mellem at gøre noget godt samtidig med, at det giver mening for virksomheden.” 

Medarbejderne i SE samler ind året rundt gennem flere typer arrangementer, blandt andet kagesalg, honorarer for direktionens foredrag, MobilePay-indsamlinger, juleønske-træ og meget mere. Medarbejderne i SE har i 2016 samlet knap 120.000 kroner ind til Red Barnet. Det beløb sikrer en solid og god drift i ti familieoplevelsesklubber i et år.

Dine muligheder for at støtte Red Barnet:         

  • Benyt MobilePay på 24770044
  • Indbetal på konto nr. 7971 2904246
  • Med dankort på Red Barnet
  • I de opstillede pengebøsser i receptionen hos SE, Edison Park i Esbjerg.


Alle bidrag går naturligvis ubeskåret til Red Barnet, og går til sommerlejre og drift af familieklubber, der sikrer 500 udsatte børn og deres familier gode, styrkende oplevelser – hver måned

SE støtter Red Barnet

Støt os – støt Red Barnet

Tegn en el-aftale med SYD ENERGI Salg A/S i dag … det betaler sig på mange måder. Vi har ikke kun faste lave priser på vores el, men vi støtter også gode formål – det kan du være med til på flere måder.

Bestil en Re:EL aftale online i dag, eller bestil et uforpligtende opkald fra os – så kan vi hjælpe dig med at finde den rette el-aftale. Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op.

SE barn står med en ballon

Udfyld formularen, så ringer SYD ENERGI Salg A/S dig op og giver et PRIS:TJEK 

Navn
Adresse
Adresse skal vælges på listen
Telefonnummer
E-mail
Mellem kl. 8 og kl. 12
Mellem kl. 12 og kl 16
Efter kl. 16