SE støtter Red Barnet – du kan også være med

SE har siden 2012 indsamlet penge til Red Barnets vigtige arbejde i Danmark. Som kunde hos SE kan du også være med til at give noget tilbage til Red Barnet. Tegn en el-aftale med SE - støt os - støt de gode formål.

Red Barnet

Siden 2012 har SE gennem forskellige aktiviteter samlet penge ind til udsatte børn i Region Syddanmark. Det sikrer 500 udsatte børn og deres familier sunde, styrkende oplevelser hver måned. I 2015 igangsatte vi en række initiativer blandt medarbejderne, hvor vi f.eks. samlede penge ind gennem auktioner med hjemmebag. Direktionen i SE har desuden doneret honorarer fra foredrag i erhvervslivet, ligesom en række medarbejdere og repræsentantskabsmedlemmer har doneret deres firmajulegave til Red Barnet. 

Målet for medarbejderindsamlingen var 100.000 kr. i 2015, og med hele 158.784 kr. indsamlet kan man roligt sige, at vi har nået målet og lidt til. I 2016 har vi endnu engang sat os som mål at nå mindst 100.000 kr.

Dine muligheder for at støtte Red Barnet:         

  • Benyt MobilePay på 24770044
  • Indbetal på konto nr. 7971 2904246
  • Med dankort på Red Barnet
  • I de opstillede pengebøsser i receptionen hos SE, Edison Park i Esbjerg.


Alle bidrag går naturligvis ubeskåret til Red Barnet, og går til sommerlejre og drift af familieklubber, der sikrer 500 udsatte børn og deres familier gode, styrkende oplevelser – hver måned

 

Følg med i hvor meget vi får samlet ind til Red Barnet

   
   150.000
   
   100.000
   Følg med i hvor meget vi får samlet ind til Red Barnet
   50.000
 

Støt os – støt Red Barnet

Tegn en el-aftale med SYD ENERGI Salg A/S i dag … det betaler sig på mange måder. Vi har ikke kun faste lave priser på vores el, men vi støtter også gode formål – det kan du være med til på flere måder.

Bestil en Re:EL aftale online i dag, eller bestil et uforpligtende opkald fra os – så kan vi hjælpe dig med at finde den rette el-aftale. Udfyld formularen nedenfor, og vi ringer dig op.

SE barn står med en ballon

Udfyld formularen, så ringer SYD ENERGI Salg A/S dig op og giver et PRIS:TJEK 

Navn
Adresse
Adresse skal vælges på listen
Telefonnummer
E-mail