Stofa

Vi styrker vores kunders digitalisering

Gennem Stofa kæmper vi hver dag for bedre digitale oplevelser til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark.

Vi vil have en platform, der er bedre end konkurrenternes

Et af SE-koncernens kundeløfter handler om, at vores platform skal være bedre end konkurrenternes. Stofa arbejder hver dag for endnu bedre digitale oplevelser hos vores kunder, og vi stiller derfor også høje krav til os selv om  stabiliteten og kvaliteten i vores løsninger og services.
Med det afsæt arbejder vi både på vores eksisterende løsninger, men også på at udvikle fremtidige. Allerede i dag har Stofa en tidssvarende og kundevenlig teknisk platform, med høje bredbåndshastigheder, fleksibilitet og valgfrihed. Vi arbejder intensivt på at levere god kundeservice med hurtig fejlretning og høj tilgængelighed. Læs mere på Stofas hjemmeside.

81 % fiberdækning

Den fortsatte udrulning af fiberbredbåndet i Syd- og Sønderjylland fortsætter, og ved udgangen af 2015 har vi gravet ud til 235.000 husstande, svarende til 81% af den samlede målsætning. Sammen med et stærkt coaxnet leverer vi fremtidsikret netkapacitet, som er basen for at udvikle det bæredygtige videnssamfund.

Hele Danmarks digitale infrastruktur

Det er essentielt, at Stofa kan tilbyde attraktive løsninger over hele landet. Det kræver stor skala, hvis vi skal sikre tv-aftaler og -rettigheder til konkurrencedygtige priser, og derfor ser vi ud over hele Danmark. Af samme grund vil vi fortsætte vores investeringer i den løbende fremtidssikring af coax-nettet og infrastrukturen de steder, hvor Stofa i dag står stærkt eller kan vinde terræn. Stofa investerer store beløb i at sikre kvaliteten af den grundlæggende, digitale infrastruktur, som skal give kunderne bedre digitale oplevelser.

99,6 % oppetid

Digital forsyningssikkerhed er i dag lige så vigtigt som strøm i kontakten Derfor er vi også glade for, at den tid, hvor coax- og fiberbredbåndsnettene var uden udfald, var så godt som 100%. Det er en vigtig forudsætning for at kunne levere endnu bedre digitale oplevelser. Bånd 2

Bredbåndskapacitet i top

Streaming har sat gang i mange forandringer på tv-markedet. Endnu er størstedelen af tv-forbruget flow-tv, men streaming vinder frem. Det er en udfordring for tv-pakkerne. Men udviklingen rummer også store muligheder. For Stofa tilbyder netop det højhastighedsbredbånd, som kræves, når alle familiens medlemmer er på nettet samtidig for at se tv og video via deres pc’er, tablets og smartphones. Forbruget på Stofas coax- og fibernet stiger da også med cirka 4-5% hver måned, og det er derfor nødvendigt med en løbende opgradering, så kapaciteten til enhver tid matcher de stigende hastighedskrav. I 2015 har vi blandt andet forberedt os til den kommende opgradering af coax-nettet, som giver mulighed for 1 Gbit forbindelser.