Stærkt årsresultat i SE-koncernen

For tredje år i træk leverer vi i SE-koncernen sorte tal på bundlinjen og et årsresultat, der er bedre end forventet. På trods af udfordrede markeder realiserer vi positive resultater i alle forretningsområder.

Læs SE's Årsrapport 2018

Aktiv del i fremtiden

SE-koncernen forsyner danske hjem med vigtig infrastruktur: El og internet. Gennem vores selskaber skaber vi højkvalitets-infrastruktur og innovative produkter.

Dermed omfavner vi den digitale revolution og understøtter den grønne omstilling. Et langt, sejt træk, som vi gerne står på mål for som andelsselskab.

Aktiv del i fremtiden
Er du medejer – uden at vide det?

Er du medejer uden at vide det? 

Du har helt sikkert styr på, hvem der ejer dit hus. Og din bil. Men ved du, at du også ejer dit el-selskab? 

Alle, der har en el-måler fra SE, er medejer af koncernen. Og som vores ejer kan du være med til at bestemme, hvordan vi sammen skal udvikle os nationalt, regionalt og lokalt.

25 millioner til lokalsamfundet

 

Har du et projekt, der skaber lokal energi og fremmer udviklingen i Syd- og Sønderjylland? SE Vækstpulje deler årligt op til 15 millioner kroner ud til alt lige fra legepladser til iværksætteri og kultur i regionen.

Se mere om SE VækstpuljeSE Vækstpulje Nyfors er vores nordjyske vækstpulje. Puljen uddeler årligt op til 10 millioner kroner til regional udvikling i SE’s nordjyske forsyningsområde (det tidligere Nyfors-område).

Se mere om SE Vækstpulje Nyfors

Et stærkt og fokuseret år i SE

Et grønnere og mere digitalt Danmark

I SE-koncernen vil vi skabe rammerne om det gode liv med teknologi.

Det gør vi ved at forsyne vores ca. 324.000 andelshavere og ca. 650.000 tele-kunder med netværk og produkter, der er fundamentale for flowet i hverdagens moderne liv. Vi etablerer, driver og vedligeholder infrastruktur for el og tele og understøtter derigennem grøn omstilling og gør Danmark mere digital.