SE er blevet til Norlys – Danmarks største energi- og telekoncern

Tirsdag d. 25. juni blev fusionen mellem SE og Eniig godkendt. Dermed er Norlys nu en realitet med flere end 700.000 andelshavere, cirka 1,5 million kundeforhold og 2.500 ansatte.

Se mere om Norlys

Aktiv del i fremtiden

Vi forsyner danske hjem med vigtig infrastruktur: El og internet. Gennem vores selskaber skaber vi højkvalitets-infrastruktur og innovative produkter.

Dermed omfavner vi den digitale revolution og understøtter den grønne omstilling. Et langt, sejt træk, som vi gerne står på mål for som andelsselskab.

Aktiv del i fremtiden
Er du medejer – uden at vide det?

Er du medejer uden at vide det? 

Du har helt sikkert styr på, hvem der ejer dit hus. Og din bil. Men ved du, at du også ejer dit el-selskab? 

Alle, der har en el-måler fra os, er medejer af koncernen. Og som vores ejer kan du være med til at bestemme, hvordan vi sammen skal udvikle os nationalt, regionalt og lokalt.

25 millioner til lokalsamfundet

 

Har du et projekt, der skaber lokal energi og fremmer udviklingen i Syd- og Sønderjylland? SE Vækstpulje deler årligt op til 15 millioner kroner ud til alt lige fra legepladser til iværksætteri og kultur i regionen.

Se mere om SE VækstpuljeSE Vækstpulje Nyfors er vores nordjyske vækstpulje. Puljen uddeler årligt op til 10 millioner kroner til regional udvikling i SE’s nordjyske forsyningsområde (det tidligere Nyfors-område).

Se mere om SE Vækstpulje Nyfors

Et stærkt og fokuseret år i SE

Et grønnere og mere digitalt Danmark

Vi vil skabe rammerne om det gode liv med teknologi.

Det gør vi ved at forsyne vores ca. 700.000 andelshavere og ca. 1,5 millioner kundeforhold med netværk og produkter, der er fundamentale for flowet i hverdagens moderne liv. Vi etablerer, driver og vedligeholder infrastruktur for el og tele og understøtter derigennem grøn omstilling og gør Danmark mere digital.