1. Indtast kundenummer og pinkode

Kundenummer er påkrævet
Kundenummer er ugyldigt
Pinkode er påkrævet
guide

Du har indtastet kundenummer for

{{name}} ()

{{error.msg}}

2. Vælg hvordan du vil logge ind for fremtiden

Log ind med email og kode

Indtast din mailadresse og vælg en personlig adgangskode

Email er påkrævet
Ugyldig email
Kode er påkrævet
Adgangskoden skal være min. 8 og maks. 20
Log ind med Nem ID
Du skal først taste din e-mail adresse før vi kan tilknytte denne til din NemID.
Email er påkrævet
Ugyldig email

Hvad er NemID?

NemID er en sikkerhedsløsning, som du kan bruge, når du skal logge ind i din netbank, skat.dk, borger.dk og andre hjemmesider som denne, der har tilsluttet sig NemID.

Spørgsmål?

Oplever du problemer med login med NemID, kan du få hjælp her: NemID ofte stillede spørgsmål

Log ind med Facebook

Anvend din Facebook profil til at logge på Min Side. Vælger du at anvende Facebook login, vil SE kun modtage din offentlige profil og email adresse fra din Facebook konto. Facebook modtager ikke data om dig fra SE. Hvis du vælger at logge ind med Facebook fremover, kræver det at du er logget ind på Facebook i forvejen. Hvis du ikke er logget ind på Facebook, vil du blive sendt til en side, hvor du får mulighed for at gøre det, før du igen automatisk bliver sendt tilbage til SE's Min Side for at logge ind.

Login med email og kode: {{form.login.username}} Login med Nem ID: {{form.nemid.username}} Login med facebook: {{form.facebook.username}}
{{error.msg}}

3. Personlige oplysninger

Du har valgt følgende kontaktperson:

{{$parent.data.associate.firstName}} {{$parent.data.associate.lastName}}
{{$parent.data.associate.phone}} {{$parent.data.associate.mobilePhone}}

Vi har registreret følgende personer tilknyttet dit kundenummer.
Vælg hvem du er nedenfor.

Er du ikke på listen? Opret en ny kontaktperson

Mobilnummer er påkrævet

Ny kontaktperson

Fornavn er påkrævet
Efternavn er påkrævet
Telefonnummer er påkrævet
Mobilnummer er påkrævet

4. Nyheder og services

Hold dig opdateret.

* Ja tak, SE koncernen (se selskaber her) må gerne ringe til mig samt kontakte mig på mail, sms/mms og i online bannere med gode tilbud, events og konkurrencer, markedsføring og vejledning om produkter inden for internet, tv, telefoni, el, gas, energirådgivning og energioptimerende produkter samt med tilbud om andre nyhedsbreve. SE koncernen må dele mine oplysninger indbyrdes og bruge mine oplysninger om mit forbrug med henblik på at målrette henvendelser til mig. Jeg kan til enhver tid afmelde mig.

Personoplysninger

SYD ENERGI Service A/S er dataansvarlig. Vi opbevarer og behandler de personoplysninger, du har afgivet samt din IP-adresse med henblik på at administrere og sende nyhedsbreve til dig på vegne af selskaberne i SE-koncernen (se selskaber her) samt til at målrette vores markedsføringstiltag til dig. Oplysningerne kan videregives til eller anvendes på vegne af selskaberne i SE koncernen. Du har ret til indsigt i, hvad vi har registreret og til at få rettet eller slettet eventuelle forkerte oplysninger. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine oplysninger, kan du kontakte SYD ENERGI Service A/S (se kontaktinformation her)