Vores kundeservice har travlt

De nye regninger er netop udsendt. Det betyder, at svartiden kan være lidt længere end de normalt 30 sekunder. Ring efter kl. 14, så forventer vi kortere ventetid.

Læs mere om el-regningen

Energirapport

Ustabil visning af dit el-forbrug

Visningen af dit el-forbrug her på Min Side og i SE App, kan for tiden give nogle udsving og/eller være mangelfuld. 

Det skyldes forsinkelser i forbrugsdata. Har du sms-services eller opsat forbrugsalarmer, kan du opleve ustabilitet i dine sms’er og alarmer. Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt.

Velkommen til Min Side

Min Side er SEs kunde-selvbetjening.
Her kan du få adgang til dine regninger, melde flytning og følge dit el-forbrug.

Ny bruger?

Hvis du ikke er oprettet som bruger på Min Side endnu, skal du oprette dig med dit kundenummer og din pinkode - det finder du på din regning.

Log ind her:

Log ind med e-mail

Har du glemt din kode?

Opret bruger

Log ind med

For at anvende dit NemID til at logge på Min Side, skal du først oprette dig som bruger, og tilknytte dit NemID til din konto. Du kan tilknytte dit NemID ved at logge på Min Side og gå ind under rediger profil.

Hvad er NemID?
NemID er en sikkerhedsløsning, som du kan bruge, når du skal logge ind i din netbank, skat.dk, borger.dk og andre hjemmesider som denne, der har tilsluttet sig NemID.

Spørgsmål?
Oplever du problemer med login med NemID, kan du få hjælp her: NemID ofte stillede spørgsmål

Log ind med Facebook

Har du knyttet din Facebook profil til din SE konto, så tryk på knappen herunder for at logge på med din Facebook konto.

Vælger du at anvende Facebook login, vil SE kun modtage din offentlige profil og email adresse fra din Facebook konto. Facebook modtager ikke data om dig fra SE.

Har du ikke knyttet din Facebook profil til din Min Side konto, så log først på Min Side med e-mail og personlig adgangskode, og gå herefter ind i "Min profil" og vælg "Tilknyt Facebook".

Facebook-kontoen er ikke knyttet til en SE-konto.
Log på Erhverv