Velkommen til Min Side

Min Side er SEs kunde-selvbetjening. Her kan du få adgang til dine regninger, melde flytning og følge dit el-forbrug.
Har du ikke allerede en Min Side-bruger, kan du oprette dig her med kundenr. og pinkode. 

Log ind her:

Log ind med e-mail

Har du glemt din kode?

Opret bruger

Log ind med

For at anvende dit NemID til at logge på Min Side, skal du først oprette dig som bruger, og tilknytte dit NemID til din konto. Du kan tilknytte dit NemID ved at logge på Min Side og gå ind under rediger profil.

Hvad er NemID?
NemID er en sikkerhedsløsning, som du kan bruge, når du skal logge ind i din netbank, skat.dk, borger.dk og andre hjemmesider som denne, der har tilsluttet sig NemID.

Spørgsmål?
Oplever du problemer med login med NemID, kan du få hjælp her: NemID ofte stillede spørgsmål

Log ind med Facebook

Har du knyttet din Facebook profil til din SE konto, så tryk på knappen herunder for at logge på med din Facebook konto.

Vælger du at anvende Facebook login, vil SE kun modtage din offentlige profil og email adresse fra din Facebook konto. Facebook modtager ikke data om dig fra SE.

Har du ikke knyttet din Facebook profil til din Min Side konto, så log først på Min Side med e-mail og personlig adgangskode, og gå herefter ind i "Min profil" og vælg "Tilknyt Facebook".

Facebook-kontoen er ikke knyttet til en SE-konto.
Log på Erhverv

Ny bruger?

Hvis du ikke er oprettet som bruger på Min Side endnu, skal du oprette dig med dit kundenummer og din pinkode - det finder du på din regning.

Min side

Er du tidligere Nyfors kunde?

Hvis du leder efter dine tidligere regninger, kan du klikke på linket og stadig logge på med dit gamle kundenr. og pinkode. Det finder du eksempelvis på din gamle regning.

Der er i øjeblikket tekniske problemer med at logge på Min Side Nyfors. Vi arbejder på at løse problemet og beklager ulejligheden. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du med fordel kontakte os via chatten eller igennem vores online kundeservice.

Har du den rette el-aftale?

Tegn en aftale med SE. Se vores el-aftaler og priser og bestil online

Se el-aftaler