På se.dk anvendes cookies

SE's cookies- og persondatapolitik

Cookies på se.dk

Når du første gang ankommer til se.dk, gør vi dig opmærksom på, at vi bruger cookies. Cookies får se.dk til at fungere, og vi bruger det til at indsamle statistik, så vi hele tiden kan forbedre brugeroplevelsen. Vi bruger ligeledes cookies til at gøre se.dk personligt, så det passer bedst til dig og dit behov.

Hvad er cookies, og hvad bruger se.dk dem til?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser, så websiden kan genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies anvendes på se.dk til at; gemme password til Min Side, føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om produktengagement, geografi og interesser for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

Ejer-oplysninger

se.dk udbydes af:
SYD ENERGI Service A/S
Edison Park 1
DK-6715 Esbjerg N
Tlf.: 7011 5000

Sådan slipper du for cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du let slette eller blokere dem. På følgende link kan du finde en oversigt med vejledninger til, hvordan du håndterer cookies i de mest populære browsere: minecookies.org/cookiehandtering

Persondatapolitik på se.dk

Når du benytter se.dk, accepteres det samtidigt, at SE behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. 

SE respekterer til fulde alle ønsker om diskretion af personfølsomme oplysninger, som afgives på se.dk, og vi er meget opmærksomme på at behandle alle personlige oplysninger under hensigtsmæssig beskyttelse.

Kan du ikke acceptere vores persondatapolitik, bedes du undlade at benytte se.dk.

Personlige oplysninger

Personlige oplysninger dækker over alle informationer, som kan bruges til at identificere en person. Det gælder dit for- og efternavn, alder, køn, privatadresse, e-mail eller andre kontaktoplysninger.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler SE?

I udgangspunktet kan du tilgå se.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. 
SE har dog brug for specifikke personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder samt andre tjenester til dig.

SE indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:

  • Giver oplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser
  • Foretager bestilling
  • Sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
  • Giver os øvrige oplysninger via se.dk eller på anden måde


SE indsamler kun de nødvendige personoplysninger for at levere den ydelse, som du efterspørger.

SE indsamler ikke personoplysninger fra tredjemand om dig.

SE opbevarer ikke informationer eller andre oplysninger om eksempelvis kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver SE personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på se.dk videregives kun til:

  • SE's interne afdelinger
  • Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte personoplysningerne med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt
  • Forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto

SE videregiver i øvrigt til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for SE

For at kunne videreudvikle og forbedre se.dk, fører vi statistik over, hvordan vores brugere benytter siden. Statistikken anvendes kun i opsummeret form, som for eksempel at få et indblik i hvilke sider og browsere kunderne benytter.

SE kan videregive personoplysninger til tredjepart, hvis loven kræver dette. Privatlivsvilkårene for SE accepteres automatisk ved besøg på se.dk.

Bortset fra at loven skulle kræve det, eller hvor du udtrykkeligt har givet samtykke, videregiver SE ikke data om din anvendelse af tjenesterne på se.dk.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder på se.dk, hvor du eksempelvis kan angive, om du ønsker, at SE skal kontakte dig i forbindelse med tilbud, serviceydelser, konkurrencer eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan altid få oplyst, hvilke oplysninger SE har registreret om dig. I så fald bedes du tage kontakt til os på telefon 7011 5000.

Ændring og opdatering af privatlivspolitikken

SE forpligter sig til løbende at leve op til lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Har du spørgsmål eller kommentarer til vores politik på dette område, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7011 5000.

Du kan også logge ind på Min Side på se.dk og se de opgivne oplysninger samt hvilke aftaler, der er registreret på din adresse. Skulle der være registeret forkerte oplysninger, eller har du andre indsigelser, kan du kontakte os på ovenstående telefonnummer. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer SE har registreret om dig, og du kan gøre indsigelse med en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Navn

Domæne

Expiration

Formål

.ASPXAUTH
 www.se.dk
 6 måneder
Autentificering af brugere på Min Side.
__utma  .system.etrack1.com  1 år, 11 måneder
Indsamler data såsom antallet af gange en bruger har været på et website, hvornår det første besøg skete og hvornår det seneste besøg skete. Informationen anvendes af Google Analytics.
__utmb  .system.etrack1.com
 30 minutter
Laver et tidsstempel med det præcise tidspunkt hvor en bruger kommer ind på websitet. Anvendes af Google Analytics til at beregne hvor lang tid et besøg på et website varer.
__utmc  .system.etrack1.com
 Session
Laver et tidsstempel med det præcise tidspunkt hvor en bruger kommer ind på websitet. Anvendes af Google Analytics til at beregne hvor lang tid et besøg på et website varer.
__utmt  .system.etrack1.com
 10 minutter Bruges af Google Analytics til at begrænse antallet af forespørgsler, hvilket begrænser mængden af indsamlet data på sider med stor trafik.
__utmz  .system.etrack1.com
 6 måneder Indsamler data om hvor brugeren kom fra, hvilken søgemaskine der blev brugt, hvilket link der blev klikket på, hvilke søgeord, der blev brugt og hvor i verden websitet blev tilgået fra. Anvendes af Google Analytics.
_dc_gtm_UA-3552107-4  .se.dk  15 minutter Bruges til at indsamle data om brugernes brug af siden
_dc_gtm_UA-37175725-4  .se.dk  15 minutter Bruges til at indsamle data om brugernes brug af siden
_ga  .se.dk  2 år Bruges af Google Universal Analytics til at identificere den enkelte bruger på websitet for at koble sidevisninger og besøg sammen.
_gat_UA-3552107-4  .se.dk  15 minutter Bruges i forbindelse med remarketing til at indsamle oplysninger om demografi og interesser til Google Analytics.
_gat_UA-37175725-4  .se.dk  15 minutter Bruges i forbindelse med remarketing til at indsamle oplysninger om demografi og interesser til Google Analytics.
_hjIncludedInSample  www.se.dk  Session En Hotjar cookie som bruges til at finde ud af om den besøgende er inkluderet i den sample som bruges til at lave tunneller med.
_RequestVerificationToken  www.se.dk  1 år Er en cookie som bruges til forhindre angreb på siden, og som sikrer at kun de brugere som skal se forskellige felter på siden ser disse.
_rollup  .se.dk  2 år Bruges af Google Analytics til at begrænse antallet af forespørgsler, hvilket begrænser mængden af indsamlet data på sider med stor trafik.
_vwo_uuid_v2  .se.dk  1 år Bruges til optimering af siden i form af splittests.
AffinityOffice  .system.etrack1.com
 Session Anvendes til at håndtere præferencer i forbindelse med online kundeservice.
ASP.NET_SessionId  www.se.dk
 1 år Bruges til at identificere brugerens session på serveren.
ASP.NET_SessionId  chat.etrack1.com  Session Bruges til at identificere brugerens session på serveren.
ASP.NET_SessionId  .system.etrack1.com
 Session Bruges til at identificere brugerens session på serveren.
cid  track.adform.net  2 måneder Bruges til anonym effektmåling af annoncer.
CONSENT  .youtube.com  22 år, 7 måneder Bruges til at give brugerne besked om anvendelse af cookies på siden.
cookie-accept  www.se.dk  1 år Bruges til at give brugerne besked om anvendelse af cookies på siden.
DBPD  .system.etrack1.com
 Session Anvendes til at håndtere online kundeservice.
id  .doubleclick.net  2 år Indeholder en unik kode der bestemmer hvilke annoncer, der har været vist på en enhed på. Sættes på vegne af Google Incs annonceringsplatform DoubleClick. Muliggør at effektiviteten af annoncer kan måles og at annoncer kan blive gjort mere relevante til brugeren.
IDE  .doubleclick.net  2 år Anvendes til at lave registreringer af brugernes handlinger efter at have klikket på en annonce.
JSESSIONID  applet.danid.dk  Session En cookie som anvendes i forbindelse med session måling.
PREF  .youtube.com  2 år En unik identifikation der gives til hver computer. Tillader Google at tracke YouTube videoer.
snippet-auto-show  www.se.dk  1 år Bruges til identificerere brugerens præferencer i forhold til kundeservice.
uid  .adform.net  2 måneder Bruges til anonym effektmåling af annoncer.
VISITOR_INFO1_LIVE
 .youtube.com  8 måneder Husker om YouTube skal vise det nye eller gamle videointerface til dig.
YSC  .youtube.com  Session Et unikt ID der gives til en bruger, når han ser en video.

30 minutter
30 minutter
.system.etrack1.com