Ledelse i SE

I SE er vi holdspillere. Og det er vores ledere også. Sammen skaber vi den bedste udgave af vores virksomhed. Vi arbejder efter et fælles mål, mens vi stræber efter vores egne.

Som leder hos os er din vigtigste opgave derfor at motivere dine medarbejdere til at følge vores fælles strategi, mens du hjælper dem til at udvikle sig. Du skal få energi af at få andre til at vokse.

Lægger du dine kræfter her, er vi også klar til at give dig noget igen. Din markedsværdi skal stige, mens du er hos os. Som leder får du en række redskaber, sparring og spændende muligheder, så du kan udvikle dig i den retning, du ønsker og har kompetence til.

Andreas

Bliver målt på udvikling

”I mit job som kundekonsulent bliver jeg målt på alt. Det er ikke for, at min leder kan holde øje med mig, men for at kunne hjælpe mig til at udvikle mine kompetencer. Det har vi en tæt dialog om, og det synes jeg er vildt spændende.”

Andreas Simon Tipsmark, Kundekonsulent i Stofa.

At være rollemodel forpligter

Som leder i SE er du rollemodel – og det forpligter. Vores leveregler og kundeløfter skal leve i hele forretningen, og som leder skal du sikre, at det sker i din egen afdeling og i samarbejdet med resten af organisationen.

Vores leveregler og kundeløfter er fundamentet for den måde, vi leder på i SE. Vi vil gøre tingene ordentligt som andelsselskab – det skylder vi os selv, vores kunder og andelshavere – og som leder er det din opgave at håndhæve det.

Personligt lederskab

Gode ledere brænder for at udvikle forretningen og kan motivere sine medarbejdere til at lykkes om et fælles mål. Men hvad skal der til for at skabe følgeskab og finde sin personlige stil som leder? Det giver vores Adm. direktør Niels Duedahl et bud på i sit interne kursusforløb, hvor vores ledere får lov til at arbejde intenst med sig selv og deres motivation for at være leder.

Anders

”Jeg var ansat som medarbejder i SE-koncernen, da jeg overtog rollen som leder. Her blev jeg klædt godt på til jobbet gennem et lederkursus. Var jeg kommet fra en stilling uden for koncernen, skulle jeg både have lært medarbejdere, forretningen, processer, teknologi, systemer og meget mere at kende. Men da jeg allerede havde kendskab til alt dette i forvejen, kunne jeg koncentrere mig om at udvikle mig selv og tænke over, hvordan jeg kunne blive en god leder.”

Anders Kristensen, afdelingsleder i network operations center og system support.

Udvikling som leder

I SE arbejder vi hele tiden på, at vores ledere skal udvikle sig. Derfor har vi også konkrete værktøjer, som kan hjælpe vores ledere til at finde ud af, hvor de har deres styrker og udviklingspunkter. 

Du vil løbende få feedback på din rolle fra både medarbejdere og kolleger fra dit ledelsesteam. Det skal hjælpe dig på din udviklingsrejse. 

Ledelsesværktøjer i SE:

# Udviklingssamtaler

# Arbejdsglædemåling

# 360 graders ledelsesmåling

# Tavlemøder

# 1:1 (samtaler mellem medarbejdere og nærmeste leder)

# "øl-kasse-møder" for ledere

# BudgetCamps

# Løbende forecast på økonomi

# Strategiproces

Den bedste udgave af sig selv

”For mig er god ledelse at skabe rammerne for et samarbejde, som udvikler både medarbejderen og virksomheden mod et fælles mål. Det handler om at forstå medarbejderens udvikling og potentiale, og altid arbejde på, at alle bliver den bedste udgave af sig selv.”

Max Nørgaad Hansen, Director i SE Energi & Klima.

Max