Vores arbejdsplads 
er vores fælles ansvar

SE er en koncern i konstant bevægelse. Vi handler hurtigt og tænker langsigtet. Vi sætter os klare mål, og arbejder hårdt for at nå dem. Det betyder, at vi tillægger vores medarbejdere et stort ansvar. Alle i koncernen spiller en afgørende rolle, og det er vores fælles ansvar, at skabe det bedste mulige SE for vores kunder - og for vores kolleger.

Se vores ledige stillinger

SE og Stofa - Vi kæmper og vokser sammen

Nærhed er nøglen

I SE-koncernen ved vi, at vi kun kan nå vores ambitiøse mål ved at være tilgængelige for vores kunder og ved at have en åben adfærd overfor kolleger og samarbejdspartnere. Derfor siger vi, at nærhed er nøglen. Nærhed til kunderne. Nærhed til forretningen. Nærhed til partnere. Nærhed til kollegerne. Alt, hvad vi gør, tager udgangspunkt i den totale kundeoplevelse og kundens behov. Hver dag kæmper vi sammen for at skabe de absolut bedste kundeoplevelser i alle vores forretninger. 

Det betyder også, at du som medarbejder i SE skal trives med et stort ansvar. For det kræver bare mere, når man skal helt tæt på kunderne og forretningen. Vi skal sammen turde at sætte barren lidt højere. Det gælder vores ideer, vores faglighed og ikke mindst vores vilje til forandringer og udvikling. Hos os får du udfordringer, ansvar og udvikling både personligt og fagligt – så både du og dit CV vokser, mens du er her.

Vi bor i et bæredygtigt kontor

Tag et kig indenfor, og oplev vores bæredygtige domicil. Du er altid velkommen til at komme og se, hvordan vi bor. SE-koncernens hovedsæde ligger i Esbjerg, og er et såkaldt plus-energihus, der i 2013 vandt "Miljøprisen" - udvalgt blandt 13 kvalificerede projekter til at være det bedste miljøprodukt i Skandinavien.

Har du energi til forandring?

Har du energi til forandring? I SE-koncernen bliver du en del af en organisation, der er drevet af stærke ambitioner om vækst. Hvor andre ser problemer, ser vi muligheder. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt, hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Det gælder uanset, om vi arbejder med el- og gasforsyning, energi-effektiviseringer eller øget digitalisering af samfundet. 

Det er ikke kun på bredbånd og den grønne omstilling, vi sætter hastigheden op. Som medarbejder hos SE bliver du en del af en organisation i konstant bevægelse – men med en sund, fælles kultur som det faste anker. For uden fortsat fremdrift kan vi hverken fastholde vores position på markedet, eller nå vores mål at om at erobre markante markedsandele i Danmark. Vi er ikke en ”færdigpakket-arbejdsplads”, så du får friheden, muligheden og ansvaret for hver dag at sætte dit præg på både dit eget job og koncernens brands; SE Energi & Klima og Stofa. Hvis du er klar til at kæmpe med os, er vi klar til at kæmpe med og for dig.