Stofa søger studentermedhjælper til New Biz & Onboarding.

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? Og har du evnen til at matche kundens behov med vores produkter både på telefonen og eventuelt på event rundt om i landet? Så skynd dig at læse videre!

Sted: Aarhus

VI ER STÆRKERE SAMMEN
Vi tilbyder mere end bare et job – du bliver en del af et professionelt, uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø. Vi er et modent team med et højt kompetenceniveau, hvor dine kolleger løbende vil samarbejde med dig omkring udviklingen af dine kompetencer, så du hele tiden kan forbedre dine resultater og udvikle dig personligt og fagligt i jobbet.

ET ARBEJDSMILJØ DER OSER AF SALG, SERVICE OG GOD ENERGI
Din primære opgave bliver, med en målrettet dialog gennem telefonen, at håndtere ind- og udgående salgskald til helt nye såvel som eksisterende Stofa-kunder. Det er din fornemmeste opgave at sikre at kunden har de rigtige produkter i forhold til deres behov. Vores produkter fordeler sig indenfor tv, internet og telefoni. Desuden vil det være muligt at være en del af vores events, som vi laver over 100 af om året.

KAN DU GENKENDE DIG SELV?

  • Du arbejder selvstændigt, engageret og målrettet
  • Du kan skabe gode, vedvarende resultater
  • Du trives med udfordringer, og lader dig ikke slå ud af et "nej"
  • Du kan skabe tillid og troværdighed i telefonen
  • Du trives i et energisk miljø, hvor du har frihed under ansvar 


EN ATTRAKTIV ARBEJDSPLADS
Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold i moderne og åbne kontorlandskaber samt en aktiv personaleforening. Derudover får du en fast timeløn, provision, koncernbonus fritvalgslønkonto og meget mere.
Samtidig bliver du en del af en koncern med mange udviklingsmuligheder og med fokus på at vi skal udvikle os sammen. Ingen ambitioner er et tabu her vi sørger for løbende at udvikle dig via uddannelse, sparring og coaching.

”Fleksible arbejdstider, attraktiv løn og gode kollegaer! Det får du, som deltidsmedarbejder i NBO ved Stofa.” udtaler Adam der er ansat som Salgskonsulent i New Biz & Onboarding

Du arbejder 10 timer pr. uge, med mulighed for ekstra timer hvis det passer ind i din kalender. Arbejdet foregår i hverdagene i tidsrummet 16.00 til 20.30, med mulighed for ekstra timer i tidsrummet 9 til 16.00.

VIL DU VÆRE EN DEL AF STOFA?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Michael Dahl Nielsen på: 3092 0502
Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi tager jobannoncen ned, når stillingen er besat.

 

Stofa er en del af Norlys-koncernen, som er dannet i en fusion mellem SE og Eniig. Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 2.500 medarbejdere, 1,5 millioner kundeforhold og mere end 700.000 andelshavere. Vi vil skabe bedre oplevelser for vores kunder og samtidig styrke digitalisering og grøn omstilling i Danmark.
Norlys-koncernen ejer: Stofa, Stofa Erhverv, Boxer, Eniig Fiber, Eniig Energi, SE Energi & Klima, N1 og Evonet

 

Søg stilling