Erfaren UX specialist søges til udvikling af Stofas brugeroplevelser

Brænder du for et afvekslende job indenfor telebranchen med Tv & Streaming som arbejdsområde? Har du lyst til at have en vigtig rolle i at bestemme, hvad der skal udvikles, for hvem, og hvorfor og derfor have stor indflydelse på fremtidens tv-produkter? Så er du måske vore nye UX’ specialist….

Sted: Aarhus

Godt sammenhold og ambitiøs tilgang

Du kommer til at indgå i et stærkt team, der har ansvaret for Stofas tv- og streaming produkter. På baggrund af kundeindsigter udvikler vi nye produkter og features til eksisterende produkter i tæt samarbejde med vores udviklingsafdeling. Vi arbejder med agile udviklingsprocesser og øver os hele tiden i at blive bedre. Vi vægter trivsel højt og god energi, vilje og resultater er i fokus. Da vi er et nyt team, får du mulighed for at sætte dit eget præg på både teamet og egne opgaver. Du får en leder med mange års brancheerfaring, som vægter frihed under ansvar, trivsel og personlig udvikling højt.

Ansvar på tværs af produkter:

Teamet har ansvar for drift og udvikling af Tv & Streaming produkterne ”fra vugge til grav” og dermed ansvar for at sikre Stofa og Norlys Digital en stærk position på Tv & Streamingmarkedet.

Ansvaret omfatter:

 • Varierende opgaver både inden for operationelle- og strategiske - UX opgaver på tværs af de digitale produkter
 • Udvikling af nye produkter og forbedring af eksisterende
 • Arbejde med at identificere brugernes behov og pains
 • Udføre brugertests og andet research, som hjælper til at tage designbeslutninger
 • Udvikle user stories, personas, og storyboards
 • Udarbejde wireframs, prototyper, og koncepter til både mobil (iOS/Android), web, og tv-interfaces
 • Facilitetere designthinking og kundedrevet udvikling
 • Kvalitetssikre de digitale løsninger

Din profil:

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være cand.it eller cand.polyt, og du har minimum 3-5 års praktiks erfaring inden for UX, hvor du har arbejdet med Sketch, Figma eller andre design/prototyping tools. Du er drevet af lysten til at løfte UX oplevelsen op på et højere niveau, hvor behov, produkter og kvalitet går hånd i hånd. Følgende kendetegner dig som person:

 • har værdikædeforståelse og kan transformere business goals til digitale oplevelser
 • er opdateret på de nyeste design- og teknologitrends
 • har et brugercentreret mindset med forståelse for målgrupper, brugsscenarier og kundeværdi   
 • er analyserende og systematisk i dit arbejde
 • bevarer overblikket - også under opgave- og tidsprioritering
 • kommunikerende i din problemløsning og derigennem en teamplayer

Vores nye UX-specialist

I dit daglige arbejde arbejder du tæt sammen med de kommercielle Product Managers og udviklerne, og du er en vigtig faktor i produktudviklingen fra ide til release. Du skal du have lyst til at arbejde med innovation, produktforbedringer ud fra data og sikre at vi udvikler de brugeroplevelser, som skaber størst værdi for kunden. Du kan Facilitere UX strategy metoder og kundedrevet udvikling. Vi er på en rejse imod at arbejde 100% agile, og derfor skal du have lyst til at være med til at optimere vores design og samarbejdsprocesser.

Skal vi arbejde sammen?

Hvis overstående lyder som noget for dig, så skynd dig at sende din ansøgning. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og senest pr. 01.04.2020, så vi indkalder til samtaler løbende. Stillingen bliver taget ned når vi har fundet den rette kandidat. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Commercial Management, Tv & Streaming, Eva Tetsche, på tlf. 61 38 50 84.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Stofa er en del af Norlys-koncernen, som er dannet i en fusion mellem SE og Eniig. Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 2.500 medarbejdere, 1,5 millioner kundeforhold og mere end 700.000 andelshavere. Vi vil skabe bedre oplevelser for vores kunder og samtidig styrke digitalisering og grøn omstilling i Danmark.

Søg stilling