Talstærk Studentermedhjælper til Produkter & Marked

Er du i gang med en relevant videregående uddannelse og har interesse for indsamling, analyse og formidling af data i en koncern, hvor vi udfordrer gamle og fastgroede markedsmekanismer? Så er det måske os, du skal udvikle dig sammen med…

Sted: Esbjerg

Alt er i spil, og vi skal forny os, udvikle os og blive endnu bedre

I Produkter og Marked har vi ansvaret for produktudvikling, produktvedligehold og markedsføringen af alle telekommunikations produkter til erhvervskunder. Norlys Erhverv er opstået via fusion af det gamle Stofa Erhverv og Eniig Erhverv og leverer produkter til kunder i udvalgte områder spredt over hele Danmark. Med vores afsæt i Norlys er vi indehaver af den mest fiberintensive (FTTH) region i Danmark. Du bliver en del af en afdeling hvor trivsel og udvikling vægtes højt og hvor der er et godt sammenhold, selvom vi er placeret på flere forskellige lokationer.

 

Om stillingen

Som studentermedhjælper i Norlys Erhverv får du rig mulighed for at udvikle dine analytiske, strukturelle og markedsvendte kompetencer. Du kommer til at arbejde sammen med vores medarbejdere i forbindelse med indsamling, analyse og formidling af data på vores aktiviteter på kontoret i Esbjerg. Det er et job med mange varierede opgaver i et dynamisk arbejdsmiljø med hjælpsomme kolleger.

 

Dit arbejde vil bestå af en række forskellige opgaver, herunder:

  • Medvirke i udarbejdelse af Business Case’s på en bred vifte af udviklingsopgaver
  • Vedligehold af prislister og andet salgsunderstøttende materiale
  • Faste analyse- eller arbejdsopgaver som understøtter produktchefer, marketing eller vores salg & kundeservice.
  • Medvirke til at udarbejde konkurrentanalyser.
  • Understøttelse af aktiviteter relateret til digital markedsføring, herunder vedligeholdelse af SoMe kanaler, hjemmesider samt afsendelse af eDM og nyhedsbreve.
  • Arbejde i CRM samt diverse marketing opgaver f.eks. content og opdatering af salgs - & marketingsmateriale

 

Analytisk problemknuser med gode samarbjedsevener

Vi forventer, at du er studerende på bachelor eller kandidatniveau, gerne kommercielt orienteret, og at du er en energisk person med et godt struktur-gen, samtidig har du evnen til at være selvkørende og fastholde god ’produktion’. Vi forventer endvidere, at du har gode IT kundskaber, herunder særligt Excel men også gerne Word og Powerpoint. Endelig skal du være samarbejdsorienteret og trives med opgaver, der kræver en høj grad af selvstændighed.

 

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • Er udadvendt, opsøgende og skabe stærke og vedvarende samarbejdsrelationer
  • Bevarer overblikket – også i pressede situationer  
  • Er en problemknuser, der skaber forandringer
  • Danner dig det overordnede overblik, men forstår også at fordybe dig i komplekse problemstillinger

 Den forventede ugentlige arbejdstid er 12-18 timer og der vil være opstart hurtigst muligt.

 

Skal vi kæmpe sammen?

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, glæder vi os til at høre fra dig. Vil du vide mere, kan du kontakte Markedsdirektør, Torben Kring, på telefon +45 5163 1720. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen med den rette kandidat, så skynd dig at sende en motiveret ansøgning samt CV.

 

Norlys

Norlys-koncernen er dannet i en fusion mellem SE og Eniig. Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 2.500 medarbejdere, 1,5 millioner kundeforhold og mere end 700.000 andelshavere. Vi vil skabe bedre oplevelser for vores kunder og samtidig styrke digitalisering og grøn omstilling i Danmark.

Søg stilling