Java Udviklere der vil gøre en forskel

Kunne du tænke dig at arbejde med udvikling inden for Tv og streaming? Og kunne du tænke dig at have et job, hvor resultatet af dit arbejde hver dag bidrager til at vores mange tusinde kunder får de allerbedste tv-oplevelser, hvad enten det er foran tv’et i stuen, på telefonen i bussen eller en iPad i børneværelset? Så er du måske vores nye Java udvikler…

Sted: Aarhus

Vi går op i udvikling

Vi går op i hinandens personlige og faglige udvikling. Vi arbejder hele tiden på at bliver klogere på, og skarpere til det vi laver og sætter en ære I at levere kvalitet og i at gøre tingene rigtigt første gang.

Vi brænder for det vi laver og vi elsker at have det sjovt imens. Du bliver omgivet af kompetente kolleger som er specialister på hvert deres område og som gerne deler ud af deres viden.

 

Udvikling af tv- og streamingløsninger

I Stofas Tv & Softwareafdeling udvikler vi tv- og streamingløsninger til både apps og browsere. Vi har både backend og frontend udviklere, som hver dag arbejder og sidder tæt sammen i teams, hvor der skabes nye og bedre muligheder for vores kunder.

Vi er drevet af nysgerrighed og mod. Og står ikke tilbage for at prøve kræfter med nye teknologier eller skæve måder at se tingene på, hvis det skaber nye og bedre muligheder for os og vores kunder.

Vi søger flere udviklere, så din rolle og arbejdsopgaver afhænger af dine kompetencer, erfaring og interesser.

 

Har styr på Java og lyst til at lære

Du har styr på dit Java. Hvis du tidligere har prøvet kræfter med at kode apps eller web er det naturligvis et plus, men det er ikke afgørende. Til gengæld er det afgørende at du har mod på at gå all in på at blive den bedste inden for dit område og at du trives i et ambitiøst udviklingsmiljø.

 

Lyder det som noget for dig?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send din ansøgning og CV. Kunne du tænke dig at vide mere, eller er i tvivl om noget ifht. dine muligheder i udviklingsafdelingen, så ”grib knoglen” og ring til Teamleder, Martin Damsgaard Christensen, på tlf. 30920727. Martin giver gerne en kop kaffe, besvarer spørgsmål og viser afdelingen frem.

 

Søg stilling